19-03-2016 Sc ‘t Zand D10M – RWB D3 (0-8)

Vandaag de wedstrijd tegen de koploper , dus we wisten dat het moeilijk zou worden en was er ons alles aan gelegen om de schade zo klein mogelijk te houden want de vorige keer was het 0-11 geworden zie ook dat verslag.
Voor aanvang van de wedstrijd vroeg Pleun zich af of haar vriendje er ook bij was van Rwb (de lange jongen) en tot haar vreugde was dat ook zo en mocht ze deze wedstrijd dan ook weer bij haar vriendje staan om hem geen kans te geven in het veld.

Na het begin signaal van scheidsrechter Henk die een goede wedstrijd floot was het Rwb die de aanval zocht en ook alles probeerden maar onze meiden deden precies wat ze moesten doen en was het de eerste 10 minuten dan ook een spel van heen en weer zeker omdat Rwb altijd de lange speler wilde op zoeken en Pleun de jongen geen kans gaf werd het moeilijk voor ze, dus werd de zijkant gezocht door Rwb wat wel beter ging maar daar werd op het randje van buitenspel gespeeld , dat door onze grensrechter Jan ( papa Suzanne ) goed werd gezien en ook de complimenten voor Jan die erg goed zijn taak deed.

Maar helaas was Rwb weer een maat te groot en lukte ze het om via de zijkant voor het doel te komen wat enkele doelpunten opleverde tot een kleine 10 minuten voor de rust de meiden het zat waren en zo goed speelde dat ze er niet meer door heen konden komen en dat wij op dat moment de beste waren.
Wat ook nog gebeurde in de eerste helft was dat Nina het erg lastig had met haar speler en dat de trainer zei, blijf bij hem Nina bind anders zijn veters aan elkaar waarop de speler van Rwb gelijk naar zijn veters keek, op dat gebeuren keken Nina en de trainer elkaar aan en schoten in de lach en oja bijna vergeten in de eerste helft zei Pleun nog tegen de trainer die gast maakt me moe ( de lange) toen had de trainer het niet meer en deed het in zijn broek van het lachen die dus ook verschoond moest worden . (lol)

In de tweede helft ging Rwb weer hard van start maar zonder Pleun haar vriend en moest ook Pleun aan de kant staan en Noa haar plek in nam.
Rwb zocht weer de buitenkant en deze keer veel op rechts waar de rechts buiten van hun erg goed was en de meiden hun handen vol hadden aan hem.
Toen de trainer van Rwb dat zag zette hij de lange weer in om het verschil te maken , waarop Pleun nog even moest wachten maar dat duurde niet lang tot ze er in mocht en ze gelijk haar vriend op zocht die toen gelijk over het hele veld ging lopen om haar kwijt te raken maar helaas onze pitbull bleef bij hem en kreeg ook geen kans meer want elk duel werd gewonnen door Pleun.

Hij wist het niet meer en stond met zijn handen in het haar van frustratie , maar ook de trainer van Rwb wist het niet meer aan zijn gezicht te zien.
Uiteindelijk hebben we wel verloren met 0-8 maar we kunnen zeggen dat de schade minder groot was dan de vorige keer en dat onze meiden echt een super wedstrijd hebben gespeeld je kan wel zeggen de beste tot nu toe daar waren de staf de trouwe supporters en zelfs de scheidsrechter het over eens.
Na elkaar een hand te hebben geven en bedankt voor de wedstrijd kreeg Pleun te horen dat haar vriendje (de lange ) het uit maakte om dat hij het niet meer zag zitten met haar omdat hij geen eerlijke kans kreeg. (lol)

Als trainer kan ik zeggen dat ik een mooie en goede wedstrijd heb gezien waar alle en dan bedoel ik ook alle meiden een pluim verdienen voor hun inzet en mooie spel , dus ga zo door meiden ben super trots op jullie.

Als Woman of the match werd gekozen Pleun

Staf D10m

D10M 20160319-1 D10M 20160319-2 D10M 20160319-3 D10M 20160319-4

D10M 20160319-2

D10M 20160319-3

D10M 20160319-4