19-03-2016 TVC Breda C3 – Sc ‘t Zand C4 (5-2)

Pas op de plaats

Door drie overwinningen op rij te boeken, was Sc ’t Zand C4 naar de top vijf van de ranglijst gestegen. Vandaag stond er wederom een uitwedstrijd op het programma, tegen de nummer twee uit onze poule, TVC Breda C3. Onder de rook van het NAC-stadion trapten we om 13.00 uur op het kunstgrasveld af, voor deze belangrijke wedstrijd. Ook vandaag was ons team weer niet compleet. Zonder Maarten en Husseyn moesten we de klus vandaag zien te klaren.
Vanaf de aftrap zette Sc ’t Zand C4 direct druk op het doel van TVC Breda, maar tot echte doelgerichte kansen kwam het niet. Bij de eerste de beste aanval van TVC daarentegen was het direct raak. Na goed combinatievoetbal werd de bal vanaf de achterlijn teruggelegd en op eenvoudige wijze in het doel geschoten, 1-0. Even later liet Sem zien wat voor klasse-keeper hij is door in een één tegen één situatie de bal met een uitstekende redding te keren, slechts ten koste van een corner. Daardoor voorkwam hij dat Sc ’t Zand al in een vroeg stadium tegen een flinke achterstand aankeek. Het was ook het startsein voor het team om er een schepje bovenop te doen. Na een mooie aanval kwam de bal voor de voeten van Mo die de bal richting de linkerhoek plaatste. De keeper kon de bal met moeite tegenhouden. Daarna schoot Ali de bal maar net over en even later op aangeven van Jeremy, schoot Ali op de lat. Vervolgens leek Denzel na een mooie dieptepass van Jeremy te gaan scoren, maar hij schoot recht op de keeper. Nadat Sem aan de andere kant van het veld een harde bal met zijn vuisten wist te keren, was hij even later op een strakke schuiver in de linkerhoek kansloos, 2-0. Enkele minuten later werd op wel heel eenvoudige manier zelfs een derde treffer weggegeven. Sommige spelers van Sc ’t Zand dachten dezelfde skills te hebben als in FIFA op de playstation, maar kwamen daarbij bedrogen uit. Sterker nog met een strakke diagonale schuiver werd het 3-0 voor de thuisploeg. Voordat het rustsignaal zou klinken moest Sem nog een paar maal handelend optreden om een nog grotere achterstand te voorkomen.

Tijdens de rust probeerden de trainers het elftal weer op de been te krijgen. Dit leek effect te hebben, want nog binnen 60 seconden na het fluitsignaal van de scheidsrechter voor de tweede helft wist Sc ’t Zand te scoren. Sem bracht met een diepe bal Denzel in stelling en deze scoorde de 3-1. We probeerden daarna de aansluitingstreffer te scoren, maar met handen en voeten werd dit door de tegenstander voorkomen. Via een counter kregen we zelfs de deksel op ons neus, 4-1. De weerstand van Sc ’t Zand was echter nog niet voorbij. Nadat Ali vanuit een corner in de linkerkruising schoot en de 4-2 daarmee op het scorebord bracht, was het geloof weer terug. We hadden pech dat Dani met een geplaatst schot de lat raakte. TVC probeerde onder de druk uit te komen daar fysieker te gaan spelen. Dit moest Lars Vink bekopen met een blessure, waardoor hij het restant van de wedstrijd niet meer uit kon spelen. Toen TVC vervolgens op de rand van buitenspel de 5-2 scoorden, leek de wedstrijd gespeeld. Dani raakte nogmaals de lat en een schot van Luc werd door de keeper gepakt. Hierdoor eindigde de wedstrijd in een teleurstellende 5-2 nederlaag en moeten we even een pas op de plaats maken. Het seizoen telt nog vijf wedstrijden, waarvan we er maar liefst nog vier op ons eigen complex mogen spelen. Kijken wat er nog in het vat zit !

Andere uitslagen:
UVV’40 C2             - Boeimeer C4            2-5
Right ‘Oh C2          - Terheijden C2          2-0
Madese Boys C4 - RKVV Gesta C1      8-2
Oosterhout C3     - The Gunners C2    2-2
Waspik C2               - Raamsdonk C1       6-4

C4 20160319 uitslagen

 

C4 30160319-2

C4 20160319-5

C4 20160319-3

C4 20160319-1