19-12-2015 SVSSS B3 – Sc ’t Zand B5 (2-3)(B)

SC ´T ZAND B5 BEREIKT DE LAATSTE 16 IN HET BEKERTOERNOOI.

svsss B3 - sc ´t zand B5 2-3,

Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop. De 1/16 finales van het bekertoernooi. Hierin werden wij gekoppeld aan SVSSS B3 uit Udenhout.
Om 13,15 uur vertrokken we naar Udenhout voor deze wedstrijd.
We waren wel wat gehavend want kai en bram waren al vertrokken op vakantie, Roy had last van een beginnende hamstring blessure, Bob nog steeds last van zijn stuitje en
Kevin had nog steeds last van zijn teen. Ook mick had last van een opengesprongen blaar. De laatste 4 zijn wel begonnen aan de wedstrijd.

Eerst iets over onze tegenstander. Volgens het wedstrijdformulier zouden we tegen de B3 van hun spelen, tenminste volgens het bekerprogramma.
Wat bleek, ze hadden de wedstrijd van hun B2 verzet en de B1 had geen wedstrijd. Wat krijg je dan tegen
Allemaal spelers van 16 en 1 zelfs 17 jaar. Ons team bestaat uit jongens van 14, 15 en 1 van 16 jaar. De keeper was van de B1 en maar liefst 10 spelers van de B2.
Wanneer houd men zich nu toch eens aan de echte elftalindeling bij sommige clubs. Ik word er niet goed van.
De scheids was een man van 71 jaar en werd op handen gedragen door de club. Daar laat ik het bij.

de 1ste helft.

In het begin ging het gelijk op maar waren wij wel de dominerende ploeg. alleen zo gauw we bij de 16 kwamen ging er ergens een belletje rinkelen geloof ik en werd onze aanval gestopt.
Na een klein foutje achterin kwamen we in de 14e minuut op een 1-0 achterstand terwijl wij al een paar mooie kansen hadden gehad.
Het had in het eerste half uur eigenlijk al 1-4 moeten zijn om maar een verschil in kansen aan te geven maar telkens stond daar de keeper van hun B1 in de weg.
Daverron brak in de 35ste minuut er een keer doorheen en werd meteen hardhandig aangepakt maar de scheids floot niet. In de uitbraak die volgende scoorde SVSSS de 2-0,

ruststand 2-0,

In de rust gaf Roy aan dat hij niet meer verder kon, dus nog een tegenvaller erbij.

de 2de helft.

Strijd en passie voorop. Er kwam een tot op de tanden gemotiveerd B5 uit de kleedkamers. Er werd gestreden voor elke meter. In de 47e minuut scoorde daverron de aansluitingstreffer 2-1,
DIK EN DIK VERDIEND. Maar we waren er nog niet. Van alle kanten werden we tegengewerkt maar de B5 ging stug verder. Vechtend voor elke meter.
In de 60ste minuut kregen we weer een goede kans, Daverron kreeg de bal en gaf deze aan rick die kreeg een niet te missen bal 2-2, en echte tramp goal van daverron, intikker rick.
In de 65 ste minuut een voorzet van stijn waarna Daverron de bal op de paal kopte. Maar we waren nog niet klaar er moest en zou gewonnen worden.
In de 68ste minuut kreeg rick door onhandigheid van hun achterhoede de bal en kon ook deze benutten 2-3,
Zo de achterstand was weggewerkt. en we stonden voor. De druk werd groter want svss wilde weer de 3-3 erin krijgen maar dat was van korte duur. We wilden nog meer en gingen er vol op.
Kregen zelfs nog een kans op 2-4 maar die viel niet.
De scheids dacht ik zal proberen svsss nog te helpen en liet bijna 8 minuten langer doorspelen.
maar het mocht niet baten, de winst was voor de B5,

EEN ZEER KNAPPE PRESTATIE TEGEN EEN TEGENSTANDER MET SPELERS UIT DE 2E EN 3DE KLASSE.

zo nu is het winterstop en gaan we even alle pijntjes en blessures laten genezen, op 4 januari gaan we weer aan de gang.