19-12-2016 Bavel J019-3 – Sc ‘T Zand J019-5 (4-5)

SC ‘T ZAND J019-5 NOG STEEDS ONGESLAGEN NA ZWAARBEVOCHTEN OVERWINNING.
BAVEL J019-3  – SC ‘T ZAND J019-5   4-5.
De spanning stijgt. Met nog 3 wedstrijden te gaan in deze najaarscompetitie vertrokken we vol goede moed naar Bavel.
Geen geblesseerden dus iedereen was fit. Na eerst nog een stuk van onze B1 (9-1 winst) was het de beurt aan onze 16 jongens om er iets moois van te maken.
De 1ste helft.
We gingen voortvarend van start en drongen Bavel ver terug op hun eigen helft. Bavel speelde met slechts 2 aanvallers die wel heel snel waren.
Maar de beginfase was voor ons. Binnen 15 minuten stond het dan ook al 0-3 voor ons.
De 0-1 kwam op naam van Gijs na een steekballetje van Rutger.
De 0-2 kwam op naam van Rutger die na een mooie corner van Joep de bal perfect binnenkopte .
De 0-3 kwam op naam wederom van Gijs na een voorzet van Ronaldo.
Dat kan niet meer mis gaan zou je zeggen. Nou de rest van de wedstrijd was het billenknijpen zal ik je vertellen.
Bavel kwam onverwachts terug in de wedstrijd. De laagstaande zon zou ons parten gaan spelen.
Een verdwaald afstandschot van Bavel zorgde voor de 1-3 doordat ali recht in de zon keek en de bal pas laat zag komen.
De 2-3 kwam wederom van ver en weer greep ali door de laagstaande zon ernaast. Is gewoon balen. Ik heb in de rust eens even gekenen in de doelmond bij onze keeper
en ik kan je garanderen je ziet er geen eentje. Die zon was echt heel vervelend.
Maar ja we moesten aan de bak. Toen ook de 3-3 nog volgde dacht ik we gaan niet ons waterloo vinden in Breda he, dat mag nooit en te nimmer gebeuren als echte tilburger.
Stijn zette ons weer op voorsprong 3-4 maar de koek was nog niet op voor de rust.
Wederom kwam bavel terug na een communicatiefout achterin 4-4,
ruststand 4-4,
de 2de helft.
Een ander bavel kwam in het veld. Ze hadden nog steeds 2 wissels maar toch was hun team op 4 of 5 plekken veranderd met spelers die er voor rust niet waren.
Waar ze vandaan kwamen weet ik niet maar ze hadden een andere shirtsponsor.
Toch waren wij in de 2de helft weer veel sterker als de tegenstander die zijn eigen ingroef op de eigen helft en alleen via lange ballen vooruit hun 2 snelle spitsen te bedienen.
Slechts sporadisch waren ze hierin echt gevaarlijk, het was meer weer een in een richting voetbal richting de goal van Bavel,
Maar de bal wilde er niet in. We kregen veel kansen maar telkens stond er wel een extra mannetje op hun doellijn naast de goed keepende keeper van bavel.
De tijd verstreek en wil gingen met nog 10 minuten te spelen alles op de aanval gooien.
we speelde de laatste 5 minuten zelfs 4-2-4, met nog een extra inschuivende verdediger dus eigenlijk 3-3-4,
Terwijl ondergetekende en alle andere toeschouwers dachten dit wordt een gelijkspel en de scheids al 3 op zijn klokkie had gekeken ( blessuretijd en tijdrekken van bavel zou hij niet meerekenen, dat wisten we al),
prikte Gijs zijn hattrick van deze wedstrijd uit een moeilijke hoek de bal in de touwen 4-5,
De scheids liet nog wel aftrappen maar toen floot hij toch maar af.
Wat een pot zeg, Tandenknarsend, nagelbijtend en billenknijpen was het vandaag voor iedereen die sc ´t zand J019-5 een warm hart toedraagt.
Maar het feestje na het laatste fluitsignaal was er niet minder om.
volgende week de derby tegen Gudok/sv reeshof  J019-2,