20-09-2015 Hilvaria Vr1 – Sc ’t Zand Vr4 (4-1)

Zondag 20 september 2015

Hilvaria VR1 – Sc’t Zand Vr4 (Competitie wedstrijd)

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Hilvaria op het programma. Hilvaria speelde vorig seizoen in de 3e klasse. Waarom ze nu opeens in de 4e klasse spelen is onduidelijk. Dat waren de gegevens vooraf.

Vanaf het moment dat we het speelveld betraden, speelden we eigenlijk al een kansloze wedstrijd. Hilvaria was fysiek zeer aanwezig en deden er alles aan om ons niet te laten voetballen. Hier was duidelijk te zien dat Hilvaria een ingespeeld team is en slimmer de duels ingingen. Na een snelle achterstand van 2 – 0 kwamen we wat beter in ons spel. En op dat ene moment dat Hilvaria ons liet voetballen was het meteen raak. Een goede aanval die vanuit achteruit werd opgezet, werd fraai afgerond door Natasja die op maat werd bediend door Deveney en de stand terugbracht naar 2 – 1. Hilvaria gooide de beuk erin en kwam vlak voor rust op 3 – 1. In de 2e helft gingen we op jacht naar de aansluitingstreffer, maar helaas konden we geen vuist meer maken. Hilvaria maakte er nog 4 – 1 van en was het verlangen naar het verlossende eindsignaal.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Het enige leermoment van deze wedstrijd is om je niet zomaar aan de kant te laten knikkeren door de tegenstanders. Hopelijk spelen we volgende week weer tegen een voetballende ploeg.