11-11-2015 Sc ’t Zand MB1 – vv Baardwijk MB1 (6-1) (beker)

Woensdag 11 november
Sc’t Zand MB1 –  vv Baardwijk MB1(Beker wedstrijd)

Op een doordeweekse avond stond de derde bekerwedstrijd van de poulefase op het programma. Baardwijk was deze keer de tegenstander. ’t Zand moest het weer met 3 invallers doen. Maud, Jamie en Elaisha waren de tijdelijke inhuurkrachten.

Baardwijk liet vanaf het beginsignaal zien voor een overwinning naar Tilburg te zijn gekomen. Ze gingen fel van start met een paar snelle aanvallers in hun gelederen. Maar de verdediging van ’t Zand stond goed en na 20 minuten was de stormloop van Baardwijk een beetje geluwd. ’t Zand kreeg meer grip op de wedstrijd en in de 22e minuut was het raak. Elaisha werd op maat bediend door Sterre en zette de 1 – 0 op het scorebord. ’t Zand ging door met druk zetten op Baardwijk en 8 minuten later stond Lisanne weer op de goede plek om een fraai opgezette aanval door Floor, af te ronden en tekende voor de 2 – 0. In de 35e minuut was het Floor zelf die het halve elftal van Baardwijk haar hielen liet zien. Zij soleerde naar de dik verdiende 3 – 0 en daarmee ook de ruststand.

Na de pauze pakte ’t Zand het initiatief weer op en ging verder met aanvallen op het doel van Baardwijk. Toch waren de uitvallen met de snelle spelers van Baardwijk gevaarlijk. Maar de snelle verdedigers van ’t Zand Maud, Jamie en Janne verijdelde elke doelpoging. En als Baardwijk er dan door heen kwam stond Joyce (keep) nog in de weg. Het duurde tot de 50e minuut voor de 4 – 0 viel. Het was Lisanne die de bal op een presenteerblaadje kreeg van Elaisha en deze fraai afmaakte. In de 63e minuut kreeg Baardwijk de bal niet uit het vijfmeter gebied en Lisanne was er als de kippen bij om de

5 – 0 aan te tekenen. In de 74e minuut speelde Michelle op links eindelijk haar kwelgeest uit (die bleef de gehele wedstrijd aan Michelle plakken) en gaf een puike voorzet op Lisanne die haar 3e treffer en daarmee de 6 – 0 scoorde en dus een heuse hattrick.

(3 doelpunten achter elkaar in 1 helft). In de 75e minuut deed Baarwijk wat terug. Eindelijk werd 1 van hun aanvallen beloond en werd de 6 – 1 gescoord. De laatste minuten werd de wedstrijd uitgespeeld en werd een dik verdiende overwinning behaald.

Op 12 december staat Roosendaal MB1 (2e in de hoofdklasse van de andere poule) op het programma. Maar zaterdag wacht eerst nog de lastige uitwedstrijd in de competitie tegen Hilvaria.