21-11-2015 Olympia ’60 D4 – Sc ’t Zand D10M (3-0)

Het was vroeg op staan voor ons allemaal want er moest al gespeeld worden om 9.00 uur bij Olympia’60 D4 in dongen.
Daar aan gekomen werden we vriendelijk onthaald op het kleine sport complex maar wel gezellig , en na de nodige dingen te hebben afgehandeld werd er om gekleed en waar Ilse tot de ontdekking kwam dat ze haar voetbalbroekje was vergeten dan maar in trainingsbroek, wat zeker niet erg was , het was zeer fris deze ochtend.

Na het begin signaal werd er gelijk druk gezet en hielden we zoals in de hele wedstrijd te zien was Olympia onder druk maar toch was het niet gegund want het werd 1-0 voor de tegenstander.
Een paar minuten later kregen wij een vrije trap om dat de keeper van Olympia een terugspeelbal op pakte , dus dit was de kans en Isabelle mocht hem nemen en dat deed ze dan ook met een super hard schot die tot ieders verbazing op de lat belande (was het doel nu gekrompen?) Helaas we gingen verder maar het wou maar niet lukken .
In de tweede helft was het geluk ook niet met ons Olympia scoorde nog 2 maal en wij moesten toe zien dat elke poging net naast ging of door de keeper werd gepakt.
Het blijkt maar weer meisjes en vroeg voetballen is niet echt een goede combinatie . (en ook niet voor de staf. (lol)
Nu op naar volgende week voor de laatste competitie wedstrijd voor de winter stop waar we zeker gaan voor de winst want als we dit door zetten met de inzet komt het zeker goed.
Als woman of the match werd gekozen Isabelle.