21-11-2015 Sc ’t Zand F3 – ODC F5 (1-2)

“De krachtmeting”

Deze wedstrijd was de krachtmeting tussen de twee beste teams uit de competitie. Uit verloren we van ODC door omstandigheden (niet de juiste motivatie ;-) )!!! Maar nu was het anders we waren er klaar voor iedereen stond op scherp. Na de teambespreking, positie uitleg en peptalk naar buiten voor de warming-up onder leiding van de aanvoerder “Captain Jimmi”.

“Iedereen Posities”, klonk het langs de lijn en het fluitsignaal klinkt. Meteen word er gehoor gegeven aan de opdracht, druk zetten en de bal afjagen en zoals Pep Guardiola zou hebben gezegd bij bal verlies binnen 3 sec de bal terug veroveren!!!! Hier had ODC niet op gerekend en vanaf het eerste moment domineerde we de wedstrijd in zowel spel als fysiek. We krijgen kans op kans, bal over, op de paal net naast weer op de paal op de lat het zit niet mee. Maar dan in de 11de minuut een rush van Jimmi over het middenveld en bam 1-0, het harde werken word beloond.

We domineren nog steeds maar dan door een counter van ODC en onoplettendheid van ons scoort ODC 1-1.

In de tweede helft domineren we nog steeds maar het geluk is niet aan onze kant en door een lullige klutsbal scoort ODC de 1-2. Dit was tevens de eindstand, ODC 1ste en wij een hele goede 2de !! In het totaal domineerde wij de wedstrijd maar “2 missers is nog geen doelpunt”!!

Als trainer/coach van dit team ben ik “apetrots” om te zien waar we nu staan en de behaalde 2de plaats “TOPPERS”. Nog 1 wedstrijd in de competitie tegen Were di F5 en dan voorbereiden op de voorjaarscompetitie 2016 en die gaan we pakken!!!!

Groeten van een zeer trotse trainer/coach.