22-10-2016 SCO MO15-1 – Sc ’t Zand MO15-2 (4-1)

Vandaag was er een wedstrijd voor de MO15-2 in Oosterhout bij Sco , daar aan gekomen werden we vriendelijk onthaald met koffie , na het melden gingen de meiden zich om kleden en naar het veld om zich warm te lopen.

Toen het 09.45 uur was begon de wedstrijd en waren het onze meiden die gelijk de aanval zochten en wat ook tot volle tevredenheid van de trainer en de mee gereisde fan club gebeurde was dat de meiden deze wedstrijd een mooi en goed spel lieten zien van begin tot het eind.
Maar toch was het Sco die voor rust wist te scoren dit alleen omdat ze een spits hadden die erg groot was en een goed schot had en ze een lange bal gaf met haar kracht waar uit werd gescoord. Kort daarna toen ze een aanval afsloegen van 't Zand gebeurde er bij een verdediger die weg wou draaien en haar voet bleef staan het ergste wat je hoopt op dat moment want het leek er op of ze haar kruisband afscheurde , we hopen voor haar dat het mee valt na het bezoek aan het ziekenhuis en wensen haar dan ook beterschap.

In de tweede helft was het spel gelijk aan de eerste helft en waren het onze meiden die het betere spel lieten zien maar zo als vele weten wint niet altijd het beste spel want Sco scoorde nog 3 keer uit een lange bal , toch was het Monica die scoorde uit een mooie solo en de eer van de MO15-2 wist te redden.

In het kort samen gevat was het een leuke wedstrijd om te zien en erg sportief , maar ook het spel wat onze meiden lieten zien was goed ze wisten elkaar goed te vinden in het veld en kan dan ook zeggen dat er veel vooruitgang in zit , ga zo door meiden.