Vandaag tegen ovv 67 C1.
Het weer zat deze keer mee na een week vol kou en vorst mochten we eindelijk weer eens gaan ballen.
Door afwezigheid van een aantal spelers moesten we het allemaal een beetje om gaan gooien
met als gevolg dat Daan vandaag als SPITS moest fungeren Alex verhuisde naar rechts back en Skip naar links buiten.
Het zag er uit dat het een taaie wedstrijd zou worden en we het niet makkelijk zouden hebben vandaag.
Maar door met elkaar de schouders eronder te zetten gingen we ervoor na een 25 tal min was het raak. Onze gelegenheidsspits Daan knalde de bal achter de doelman. 7 min later was het wederom Daan die goed opletten en zijn 2e maakte.
Lekker begin en fijn om met 2-0 de rust in te gaan.

In de rust nog ff de puntjes op de I gezet en werd de 2e helft besproken hoe we ze verder gingen aanpakken.

Een vrije trap van ruim 30 mtr zorgde ervoor dat we op 3-0 kwamen door een schitterende trap van mark.

Zo’n 10 min voor tijd was het wederom Mark dat het doel trof en de 4-0 op het bord bracht

3 min voor tijd scoorde ovv67 nog wel uit een corner ondanks goed keepers werk van Daniel werd de eindstand op 4-1 gebracht

De scheidsrechter van vandaag was dhr Das die een goede wedstrijd neerzette mag ook gezegd worden hier en daar was foutjes maar dat mag als je het aan beide zijde het zelfde doet

Boys en meisje volgende week thuis tegen Baronie C6 dat word direct een goede test deze zijn namelijk in deze poule al kampioen geworden in de najaarsreeks .