24-10-2015 TSV Gudok D6 – Sc ’t Zand D10M (7-0)(B)

Zaterdag de 24ste stond de laatste beker wedstrijd in de poule fase op het programma tegen Gudok D6 en tevens ook koploper.
Aangezien er voor ons niks meer op het spel stond in de beker was het plan van de staf om diverse meiden eens op een andere positie te proberen .

Na het beginsignaal konden we gelijk zien dat de meiden zich niet prettig voelden op hun nieuwe posities en werden dan ook een paar veranderingen door gevoerd maar ook dat hielp niet , dus maar weer op de oude opstelling veder gaan.
Inmiddels stonden we al achter omdat Gudok goed rond speelde en de kansen benutte en wij niet want het lukte maar niet om op hun helft te blijven spelen dit omdat echt alle speelsters niet hun dag hadden.

Ook in de tweede helft was het deze keer het zelfde , dus niet onze alom bekende betere tweede helft wat dan ook als eind stand gaf een 7-0 nederlaag.
Maar niet getreurd zeker omdat er niks meer op het spel stond gaan we op naar volgende week waar we een oefen wedstrijd hebben tegen Vv Rijen D5
En daar maar eens kijken of we weer gaan winnen , de woman of the match werd deze keer niet gekozen omdat alle speelsters niet helemaal hun dag hadden en het de staf de beste keus leek voor deze wedstrijd.

Staf D10M