Mooie overwinning op Moerse Boys

Heren 1 heeft vanmiddag een belangrijke overwinning op Moerse Boys geboekt. De bezoekers speelden met 11 man op eigen helft en probeerden via de counter hun slag te slaan. Er waren veel kansen aan beide kanten maar Sc ’t Zand ging wel erg slordig met de mogelijkheden om. Ruststand 0-0. Het klassenverschil van de rood-witten ten opzichte van de wedstrijd van vorige week tegen Nuenen was groot.
Het breekpunt in de tweede helft was de blessure van de topscoorder van de bezoekers Daan van den Broek. Sc ’t Zand werd gevaarlijker en in de 70’ minuut knalde Michael Boelen de 1-0 binnen. Nog geen 3 minuten later maakte Daan van Hal met een fantastische goal een einde aan de illusies van Moerse Boys: 2-0.
Schermafdruk 2016-01-31 21.19.28De wedstrijd was gespeeld. Dat Rens van den Hout in de 93’ nog fraai scoorde is voor de statistieken: 3-0. We hebben niet mooi gespeeld en het verschil met de wedstrijd tegen Nuenen is groot. Desondanks hebben we gewonnen en staan we met 27punten uit 15 wedstrijden op de derde plaats in de 1e klasse C.

Schermafdruk 2016-01-31 21.16.00Volgende week Carnaval vieren. De volgende wedstrijd is uit tegen hekkensluiter Schijndel. Een ploeg die we zeker niet moeten onderschatten. Gewoon ons ding doen, dan komt het goed.

Verslag en foto's: Phons Stokkermans.