Voorjaarscursussen 2016 van Voetbal Academie Brabant

Beste voetballiefhebbers,

Zoals jullie weten starten wij zondag 3 april bij Sc 't Zand onze voorjaarscursussen 2016 van Voetbal Academie Brabant. Na de zeer geslaagde Open Dagen met ons demonstratieteam staan wij weer te popelen om jullie de allernieuwste trucjes te gaan leren.
De trainingen op alle locaties worden gegeven door specialisten op het gebied van techniektraining en het hoofddoel van de trainingen is om de 1 tegen 1 situaties te leren domineren waardoor jij met nog meer plezier je wedstrijden zult gaan ervaren en hierdoor nog meer vertrouwen krijgt aan de bal.
Verder zijn onderdelen als loop & coördinatie, balgevoel en het zelfverzekerder worden in het spelletje voetbal items die voorbij komen in deze 10 trainingen.

Nieuw in onze cursussen is de introductie van onze VAB Voetbalpas. Deze voetbalpas is een uniek reisdocument waarmee je door de wereld van Voetbal Academie Brabant reist.
In de VAB Voetbalpas worden niet alleen je ontwikkelingen bijgehouden en je verbeterpunten genoteerd, ook spaar je hiermee voor leuke voetbalproducten.
Verder zullen we dit jaar in samenwerking met enkele voetbalclubs voetbalkampen gaan presenteren in combinatie met René Meulensteen en Voetbal International.

VAB Voetbalpas

Tijdens de Open Dagen hebben we vragen gehad over de vakanties in het voorjaar. Hier hebben we zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Mocht je desondanks toch een keer niet kunnen? Geen probleem, doordat wij op zowel vrijdag als zondag trainingen geven kun je altijd op een andere locatie bij jou in de buurt de training inhalen.
Dit is precies dezelfde training die jij gemist hebt omdat alle locaties met hetzelfde technisch leerplan werken.

De cursustijd en data zijn op zondag: 9.30 uur tot 10.30 uur
April: 3 - 10 - 17 - 24
Mei: 8 - 22 - 29
Juni: 5 - 12 - 19
Meer informatie en inschrijven kun je op onze website www.voetbalacademiebrabant.nl


Voetbal Academie Brabant
06-81409638