26-03-2016 Sc ’t Zand D10M – Viola D2 (1-1)

Het beloofde mooi weer te worden op deze zaterdag waar we een inhaal wedstrijd moesten spelen tegen Viola D2 , en dat was het ook met een graad of 16 en een heldere blauwe lucht en vol op zon.
Bij aankomst op de club hoorde de staf dat de meiden de nieuwe kleed ruimte mochten betreden ook wel de heilige kleed ruimte genaamd en daar waren ze zeker blij mee .
Na de opstelling en het benodigde praatje gingen we naar veld 5 om aan de warming-up te beginnen tot de man in het zwart het veld op kwam en aan gaf dat we gingen beginnen , maar voor dat het zo ver was werd er een minuut stilte gehouden ivm het overlijden van de legende Johan Cruijff want daar was door de KNVB op geroepen om daar gehoor aan te geven.

Toen de wedstrijd begon hadden we veel moeite om in ons spel te kommen en was het Viola die op ons helft kon voetballen en dat was niet echt wat we in gedachten hadden dus werd er alles aan gedaan om het om te draaien door meer druk naar voren te geven .
Wat als resultaat gaf dat we meer kansen kregen en na een paar minuten een hard schot op de lat zagen komen , maar ook viola probeerde het met een hoog schot die gelukkig over ging daarom was het door de gemiste kansen nog 0-0 met de rust.

In de tweede helft bleven we druk zetten en waren het de meiden die op de helft van Viola speelden maar toch was het Viola die scoorde in de 35ste minuut maar lang treurde we er niet om want Jayli scoorde in de 41ste minuut wat de stand op 1-1 bracht.
Toch kregen wij meer kansen 2x op de paal en 1x net naast helaas , het leek veel op de wedstrijd tegen Olympia’6o D4 voor de winter stop waar het ook niet mocht lukken om te scoren wat we ook deden.

De trainer probeerde nog van alles maar helaas de eindstand was en bleef 1-1 en dat vond hij zeer teleurstellend , maar na even tot rust gekomen te zijn moest hij toch toegeven dat de meiden er alles aan gedaan hadden want er werd goed rond gespeeld en samen gewerkt dus het was gewoon niet onze dag.
Nu op naar de volgende wedstrijd weer en dan gaan we er weer voor want zolang de bal rond is kan er van alles gebeuren.