26-11-2016 Gudok J019-2 – Sc ´t Zand J019-5 (1-9)

SC ´T ZAND J019-5 LEGT GUDOK J019-2 OVER DE KNIE  1-9.
Vandaag de andere derby van de reeshof.
Nadat we eerst sv reeshof met 3-0 hadden verslagen was nu wijkgenoot gudok aan de beurt.
Om in de race te blijven om het kampioenschap moest er gewonnen worden zodat we zelf alles in eigen hand hadden.
Helaas moesten we Ali, Bob en Clim voor deze belangrijke wedstrijd  vandaag missen.
Roel van de J019-4 kwam ons uit de brand helpen en keepte een foutloze wedstrijd. BEDANKT ROEL.
de 1ste helft.
Zoals afgesproken werd gudok vanaf het 1ste fluitsignaal onder druk gezet. Geen flauwekul maar vanaf de 1ste seconde laten zien wie we zijn.
Gudok had hier niks tegen in te brengen en het spel speelde vooral plaats op hun helft.
Al snel was het dan ook na een minuut of 5 0-1 door Gijs die zat erin en nu verder uitbouwen was het devies,
We wilden ons publiek op de tribune en langs de kant even iets laten zien na de 2 moeilijke wedstrijden hiervoor.
Publiek van Gudok was er volgens mij niet. Daarna ging het eigenlijk snel.
Gijs werd aangetikt in het strafschopgebied en de goedfluitende scheids gaf een terechte penalty.
Lars die dit seizoen nog geen pingel gemist had verzilverde deze en in de 20e minuut was het 0-2,
In de 30ste minuut gaf Rutger een mooie steekbal op Joep en deze schoot in de draai de bal in de verre hoek 0-3,
2 minuten later gevolgd door de 0-4 door Milo, Dit mocht niet meer misgaan was mijn mening, zeker toen
Joep met een prachtig afstandschot van 19,75 mtr (gemeten door Henny van der Loop) de bal in de kruising deponeerde 0-5,
Dit was ook de ruststand
ruststand 0-5,
Toch heb ik de jongens in de rust maar aangesproken op onderschatting. Ik wilde niet hebben dat we het lieten lopen nu we zo dicht bij waren bij een eventueel kampioenschap.
De 2de helft.
Zoals elke week hadden we binnen 1 minuut een tegengoal te pakken. Nog niet warm gedraaid denk ik maar de bal lag weer in het netje 1-5,
Toch waren onze jongens deze keer niet van hun stuk te krijgen. Gudok werd weer vastgezet op hun eigen helft en de scoringsdrang ging verder.
In de 55ste minuut maakte joep aan alle onzekerheid een eind. De opkomende Mick legde de bal breed op joep en scoorde zijn hattrick deze wedstrijd 1-6,
10 minuten later was het Milo die de 1-7 aantekende. Doordat de site van voetbal.nl eruit lag heb ik stiekum sarto gebeld wat de uitslag was bij hun.
Die bleek 0-0 te zijn dus we waren al KAMPIOEN. Dit wilde ik nog wel stilhouden voor de boys, want we waren lekker aan het ballen.
Milo maakte ook weer zijn hattrick deze wedstrijd. Hij kopte de bal keurig in na een goedgenoemn corner.
Het slotakkoord kwam op naam van Roy die een voorzet van Ronaldo keurig afwerkte 1-9.
Toen brak het feestgeruis los. DE J019-5 IS ONGESLAGEN KAMPIOEN.
Volgende week tijdens onze laatste thuiswedstrijd willen we voor ons eigen thuispubliek er een feestje van maken.