27-09-2015 Sc ’t Zand VR4 – Beerse Boys VR2 (4-3)

Vandaag weer tegen een ploeg die wilde voetballen. Beerse Boys kwam op bezoek bij ’t Zand. Het was een lekker voetbalweertje dus alle ingrediënten waren aanwezig om er een leuke wedstrijd van de maken. Met Libby nog in de lappenmand, moesten de andere spelers voor de doelpunten zorgen.

In de eerste 10 minuten was het even aftasten, maar al snel werd Beerse Boys achteruit gedwongen. De druk werd opgevoerd en in de 11e minuut was het raak. Maud kwam op rechts goed door, legde de bal breed voor de meekomende Roos die dit kansje niet onbenut liet en de 1 – 0 op het scorebord zette. (Voor Roos inmiddels alweer haar 5e ). Daarna bleven we druk houden op de defensie van Beerse Boys. Helaas werden een paar goede kansen niet benut, waardoor Beerse Boys gevaarlijk loerde op de counter. Ondanks wat uitvalletjes van Beerse Boys hielden we stand tot de rust.
We kwamen goed uit de rust, want binnen de minuut Scoorde Maud na een snelle uitval van Natasja de 2 – 0. In de 53e minuut was het Anouk met haar befaamde afstandsschot die voor de comfortabele 3 – 0 zorgde. We gingen door met voetballen en kwamen in de 65e minuut zelfs op 4 – 0 door een doelpunt van Indy uit een pass van Natasja. Daarna sloop op onverklaarbare wijze het nonchalance in de ploeg en werd in 20 minuten tijd een comfortabele voorsprong weggegeven. Door persoonlijke fouten liep Beerse Boys in korte tijd 3 doelpunten in en stond het 5 minuten voor het einde 4 – 3. Gelukkig hielden we stand tot het eindsignaal en pakten we alsnog de 3 punten. Jammer van de laatste 20 minuten. Hopelijk leren we hiervan en kunnen we de volgende keer de wedstrijd rustig uitspelen.
Zondag weer een thuiswedstrijd tegen Wilhelmina Boys.