28 september: Willem II 2 – Pec Zwolle 2

Maandag 28 september spelen de Tricolores van trainer/coach Edwin Linssen een thuiswedstrijd tegen het op de tweede plaats staande PEC Zwolle 2. 

De wedstrijd wordt op ons complex gespeeld en de toegang is gratis. Aanvang 18:30 uur.

Een forse uitdaging voor de Tricolores die alle wedstrijden in de competitie nog hebben verloren. De Zwollenaren zijn na vier competitie ronden nog ongeslagen. Drie maal winst en één maal gelijk. Willem II 2 is in deze competitie nog puntloos en zal dus alle zeilen moeten bijzetten om de eerste puntjes binnen te slepen.

Hoewel de Tricolores nog zonder punten onderin de rangschikking zijn gepositioneerd, heeft het team met een mix van A1-spelers en wat meer ervaren spelers laten zien dat er progressie is geboekt. De uitwedstrijd tegen ADO Den Haag maakte – ondanks het verlies – duidelijk dat Willem II 2 qua spel de weg naar boven heeft gevonden. Tegen PEC Zwolle kunnen Edwin Linssen en zijn mannen de gemaakte progressie vormgeven door de Zwollenaren één of meer punten af te snoepen. Mogelijk kan de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen FC Utrecht van het eerste elftal als voorbeeld dienen. In dat duel liet het keurkorps van Jurgen Streppel zien dat je “geluk” soms ook kunt afdwingen.

Als Willem II er in slaagt de tegenstander in een vroegtijdig stadium onder druk te zetten en verdedigend geen steken laat vallen, is het zeker mogelijk deze zware klus te klaren. Het duel op sportpark ’t Zand begint om 18.30 uur (JH)

Bron: www.willem-ii.nl