29-08-2015 VV Rijen D5 – Sc ‘t Zand D10M (3-2)(B)

Zaterdag 29 augustus om 8.30 stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma en deze was voor de knvb beker.
Het was vroeg op staan voor staf speelsters en ouders , maar ondanks het vroege tijd stip waren we op tijd bij VV Rijen waar ook 5 speelsters waren van de D9M, omdat ons team nog niet compleet was en zij geen wedstrijd hadden. En daar danken we hun voor.
Na het om kleden en de wedstrijd bespreking gingen naar het veld voor een goede warming up tot de wedstrijd begon.

Eindelijk was het 8.30 en de wedstrijd was begonnen de meiden waren heel nerveus en dat zag je dan ook terug in het spel, daar maakte VV Rijen dan ook dankbaar gebruik van en was het met rust al 3-0.
In de wel verdiende rust bespraken de trainers nog even over de tactieken en de posities met de meiden en gingen weer vol goede moed het veld in.

Vol overgave en goede zin werd om elke bal gevochten en werd er door de inzet de 3-1 gescoord en vierden ze een klein feestje op het veld.
Maar ze vonden het niet genoeg en dat gaf als resultaat dat na 5 minuten de 3-2 gescoord werd door een mooi afstandsschot.
VV Rijen bleef het nog wel proberen maar door goed keepers werk lukte het maar niet voor ze.
Toen was er helaas het eind signaal en is het net niet gelukt om een punt mee naar huis te nemen, maar dat was zeker gelukt als het wat langer had geduurd.

Al met al een leuke wedstrijd, een waar de staf trots is op het resultaat en inzet.
Nu op naar de wedstrijd van volgende week tegen thuis tegen Gilze D2

Staf D10M