2e Zandmarkt op Hemelvaartsdag

Op donderdag 5 mei 2016 (Hemelvaartsdag) vindt de Zandmarkt plaats, georganiseerd door de activiteitencommissie van Sc ‘t Zand. Het belooft een groot spektakel te worden. Op het complex van Sc ‘t Zand zullen vele kramen staan opgesteld, waar tal van tweedehands goederen worden verkocht. Daarnaast is er gezorgd voor het nodige kindervermaak en kunt u de inwendige mens verwennen op ons oergezellige terras. Inschrijfprocedure Kraam huren? Natuurlijk kan dat en voor de prijs hoeft u het niet te laten!  

* 4-meter kraam           € 25,00
* 2 x 4-meter                 € 40,00

Wij willen dat het marktterrein na afloop van de markt schoon wordt opgeleverd. Als er spullen achterblijven zullen wij deze gescheiden bij de milieustraat moeten aanleveren en hier zijn enorme kosten aan verbonden. Daarom zijn wij genoodzaakt om € 25,00 per kraam borg te vragen. Als u na afloop uw plaats geheel schoon achterlaat, uw spullen en dozen weer terug neemt en het dekzeil en bijbehorende klemmen inlevert, dan krijgt u direct uw borg terug.    Aanmelden U kunt zich aanmelden door onderstaand uw gegevens in te vullen en deze vervolgens te mailen naar info@sctzand.nl . Vervolgens dient u het bedrag over te maken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding “Zandmarkt” en uw naam en adres. Pas nadat het geld voor kraamhuur en borg op onze rekening is bijgeschreven, krijgt u van ons een bevestiging per mail, welke u op de dag van de markt bij het oprijden van het marktterrein aan ons moet tonen. U kunt zich tot uiterlijk 23 april 2016 aanmelden.

Betalingsprocedure U dient het geld van de kraamhuur verhoogd met de borg per kraam over te maken op ons rekeningnummer NL12INGB0002639465.   Overige informatie Vanaf 08.00 uur is de markt open voor de kraamhouders en voor het publiek zijn de deuren geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Inlichtingen Voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar info@sctzand.nl

Zandmarkt Poster 2016 klein

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand