31-10-2015 DVVC B1 – Sc ’t Zand B5 (1-6)

RUIME OVERWINNING IN EEN MINDERE WEDSTRIJD

Vandaag de wedstrijd tegen de hekkensluiter. De komende weken krijgen we de koplopers op bezoek dus dit was een uitgelezen wedstrijd om ons spel
eens goed ten tonele te brengen. We speelden deze wedstrijd op het hoofdveld bij deze gezellige club uit Dongen.
Mick was nog steeds geblesseerd, maar begint volgende week weer met de training.

De 1ste helft.

Er was afgesproken dat als de verdediging in de 1ste 5 minuten van de wedstrijd een goal tegen zou krijgen dat ze allemaal gewisseld zouden worden.
De afgelopen weken stonden we namelijk binnen 5 minuten met 1 of 2 doelpunten achter. Ook nu ging het weer bijna mis maar stonden we ditmaal iets beter op te letten.
Verder werd DVVC eigenlijk niet gevaarlijk deze 1ste helft. Ook wij waren niet in staat om gevaarlijk te worden, we kunnen nog steeds het niveau halen van vorig jaar.
Veel lange ballen en weinig combinaties waren het gevolg.
Het duurde 15 minuten voordat we de 0-1 door kevin op het scorebord hadden. Gezien de kwaliteit van de tegenstander moesten we hierop te lang wachten.
Daarna ging het een stuk beter. De 0-2 was er eentje uit het boekje. via mooie combinaties kwam de bal wederom bij kevin terecht die de bal zo kon binnenlopen.
Dit was eigenlijk de enigste mooie aanval deze wedstrijd. Voor rust scoorden we nog 2x door daverron en roy waarmee de ruststand 0-4 was.
Niet best maar toch een ruime voorsprong.

ruststand 0-4.

de 2de helft.

in de rust hebben we geprobeerd de kopjes weer rechtop te krijgen en gezegd dat ze nu onderhand eens moesten gaan voetballen.
Snel in de 2de helft was het rick die de keeper omspeelde en de 0-5 maakte.
in de 48e minuut wederom door rick die de bal inschoot waarna een verdediger met bal en al de goal ingleed 0-6.
Nu moest er eigenlijk doorgepakt worden en iets aan het doelsaldo gaan doen,
Niets was minder waar. Het zakte in elkaar en Dvvc kreeg zelfs kansen.
In de 69e minuut maakte ze zelfs de 1-6 na een lobballetje over bas heen.
De laatste 10 minuten werden uitgespeeld met nog een stel kansen maar de bal wilde er niet meer in,