04-02-2017 SC ‘T ZAND J019-5 – SVSOS J019-1 3-2

1 STE COMPETITIEWINST NIEUW SEIZOEN IS EEN FEIT.
SC ‘T ZAND J019-5  –  SVSOS J019-1  3-2.
Na een zwaar maar zeer geslaagd  sponsordiner avondje bij Bet kolen ( laat hierover meer) mochten we vandaag de wei weer in voor onze `1ste competitiewedstrijd
van het nieuwe seizoen. Dat het een zware 2de helft van het seizoen zal worden dat wisten we. We zijn immers gepromoverd naar de 3de klasse een knappe prestatie van onze boys.
Zo ook deze wedstrijd. We hebben een paar blessuregevallen  Rick – Gijs en Ali dus het zou zwaar worden.
De wedstrijd.
1ste helft
Onder leiding van de zeer goed  fluitende scheidsrechter Rob van Eijk werd de wedstrijd afgetrapt om 14.30 uur. De tegenstander een stug verdedigende en counterende ploeg maakte het ons zeer lastig
om er door te komen. Veel ballen en aanvallen gingen verloren aan de rand van de 16. Niet dat we slecht speelden maar ze verdedigende met hand en tand en kwamen er dan snel uit via hun snelle aanvallers.
Zo ontstond in de 1ste helft een spannende strijd om het 1ste doelpunt. Het ging gelijk op en de 1ste helft eindigde dan ook in de brilstand 0-0.
ruststand 0-0.
De 2de helft.
Een totaal andere strijd vond plaats in het 2de gedeelte van deze wedstrijd.
We waren beter deze 2de helft en creerden meer kansen maar hun goede keeper zat er elke keer tussen.
Hun scoorden echter wel zodat wee na 60 minuten gespeeld te hebben met 0-2 achterstonden. Maar we kwamen terug.
We zijn 1 team en de rug werd gerecht, waar veel teams vaak opgeven doen wij het anders. OPGEVEN IS GEEN OPTIE.
Rick ging weer eens pingelen en pingelde de 1-2 in het netje. Even later viel hij helaas uit maar het bracht ons wel terug in de wedstrijd.
We gingen volop in de aanval en verdedigers werden eruit gehaald meer annvallers erin. Dat resulteerde 5 minuten voor tijd in een penalty voor ons.
Milo werd onrechtmatig gevloerd doordat hem de weg werd geblokkeerd en de goed fluitende scheids legde hem terecht op de stip.
Lars mist nooit en het werd 2-2. Vele discussies en gemopper van svsos werd ze daarna teveel. De scheidsrechter stuurde na een scheldpartij van een de spelers van svsos
met rood weg en ga een terechte vrije trap aan ons. Bob schoot deze hard in en de keeper liet de bal los. Gijs was er als de kippen bij en scoorde de 3-2.
Toch nog winst in deze wedstrijd waar dus niet meer op gerekend werd.