Gediplomeerde scheidsrechters bij Sc ’t Zand!

Gediplomeerde scheidsrechters bij Sc ’t Zand!

Wellicht is het de afgelopen maanden opgevallen dat er vaak jonge scheidsrechters de wedstrijden hebben gefloten, dit was in het kader van hun opleiding tot vereniging scheidsrechter. Naast de theorie moest er natuurlijk ook ervaring opgedaan worden, allen gecoördineerd door Rob van Eijck onze scheidsrechters coördinator.

Wij bedanken dan ook alle begeleiders en tegenstanders die hier hun begrip voor hebben getoond om dit waar te maken.

Vanuit Sc ‘t  Zand deden mee: (en 5 deelnemers van Sv Gudok)

  1. Carlo van de Elshout
  2. Steff Engel
  3. Justin van Eijck
  4. Stijn van Hezik
  5. Jeremy Hoekstra
  6. Quin van Loon
  7. Thijs van Meer

 

Maanden lang hebben dan ook begeleiders en leiders ( Jack van Gestel, Wim Drost, Daniël Drost, Michel Das, Rob van Eijck , en niet te vergeten Corne Schuurmans  en Enrico van de Elshout  ) zich ingezet om deze jongens te begeleiden en te beoordelen. ( mocht ik iemand vergeten zijn bij deze bedankt !!!!

Op maandag 30-1-2017 was de laatste dag van de vereniging scheidsrechter cursus van de KNVB en stond de avond in het teken van het diploma. We kunnen u mede delen dat ze alle 7 geslaagd zijn, en hun diploma VERENIGINGSCHEIDSRECHTER hebben behaald!

Wij zijn als club heel erg trost op deze jongens en wensen ze dan ook heel veel succes met hun loopbaan als Verenigingsscheidsrechter .

Verder hopen we dan ook dat als er een jonge scheidsrechter bij een van de wedstrijden zal fluiten u achter hem zal staat en ook van zijn hobby laat genieten .

Jongens GEFELICITEERD en SUCCES !!!!