In memoriam: Tinus Sakbal

Geschokt en verbijsterd zijn we door het plotselinge overlijden van onze teammanager van vrouwen 1 Tinus Sakbal.
De preventieve chirurgische ingreep die een aantal dagen geleden plaatsvond leek de laatste stap te worden naar een algeheel herstel van Tinus. Maar hoe anders liep het….
En Tinus voelde zich feitelijk zo goed de laatste tijd.
Ook gedurende de periode de laatste 1,5 jaar dat Tinus gezondheidsproblemen had was en bleef hij altijd betrokken bij het dames en meisjesvoetbal binnen Sc ’t Zand.
En dat was de laatste 12 jaar niet anders, zelfs niet toen dochter Maud wegens studie moest besluiten om dit seizoen met voetballen te stoppen. We konden altijd een beroep op hem doen.
Hij vond het jammer dat hij doordat hij doordeweeks vaak buiten Tilburg verbleef niet een eigen team kon coachen / trainen, maar bleek altijd bereid taken op te pakken in scouting, als teamleider of waar dan ook nodig.
Tinus was iemand die op zijn positieve manier aandrong op saamhorigheid binnen teams, tussen teams onderling en binnen de club.
Bij de club zullen we Tinus komend weekend op gepaste wijze herdenken.
Respect Tinus en we zullen je missen.
De crematieplechtigheid van Tinus is op zaterdag 7 november aanstaande om 9.45u bij Dela, Karel Boddenweg in Tilburg (naast politiebureau).
In ons clubhuis wordt een hoekje ingericht waarin iets ter condoleance geschreven kan worden.
Namens Sc ’t Zand wensen we Evelyn, Maud en Henk alle sterkte toe in deze moeilijke tijd.