Jack Hernandez Hoofdtrainer Vrouwen1

Eerder werd al bekend dat Richard de Beer en Sc ’t Zand aan het einde van dit seizoen uit elkaar gaan. Logisch gevolg is dat er gezocht ging worden naar een nieuwe trainer voor komend seizoen voor Dames 1. Gedurende December werd al door een aantal kandidaten gereageerd op de advertentie die op Vrouwenvoetbalnederland.nl werd gepubliceerd. Door de “break” tijdens de feestdagen is er uiteindelijk pas gedurende Januari met een flink aantal kandidaten gesproken door een afvaardiging van het bestuur.

Met een tweetal kandidaten is uiteindelijk ook gesproken door een afvaardiging van de speelsters. Op basis van deze gesprekken zijn we blij dat we tot een akkoord zijn gekomen met Jack Hernandez en Jack zal komend seizoen de nieuwe trainer zijn van Sc ’t Zand Dames 1. Een korte introductie: Jack is 44 jaar, getrouwd en heeft 2 kinderen van 16 en 17 jaar. Hij is geboren en getogen Oisterwijker, heeft in alle standaard jeugdelftallen bij Nevelo gespeeld en tevens 13 jaar in het 1e. Daarna is Jack nog eens 9 jaar assistent trainer/ elftalbegeleider bij Nevelo geweest.

In de laatste 2 jaar heeft hij zijn UEFA C (TC3) en UEFA B (TC2) licentie gehaald en is werkzaam geweest als trainer bij de B1 en A1 van Nevelo en is momenteel trainer van de U16 van KV Turnhout. Jack is niet echt bekend met het damesvoetbal, maar dat maakt de uitdaging des te groter om op een hoog amateurnivo dames te trainen. Zoals hij zelf al aangaf; “Voetbal is voetbal”. We hebben er alle vertrouwen in dat Sc ’t Zand en Jack er een mooie, prettige en succesvolle periode van gaan maken.