JO13-5 kampioen!

JO13-5 is van morgen zeer vroeg aan de Ruckertbaan  bij RKTVV als een van de eerste teams van onze club dit lopende seizoen kampioen geworden.

Na eindelijk eens een spannende wedstrijd te hebben gespeeld trokken we terecht aan het langste eind. Na lang op 1- 2 te hebben gestaan en ondanks dat we geen kans meer weggaven in de tweede helft kregen we vier minuten toch de deksel op onze neus. Bij een counter maakte RKTVV gelijk. Maar de veerkracht en spirit  in ons team  is enorm want bij een corner in de allerlaatste minuut scoorden we met een rake kopbal de 2 -3! Nog steeds de 100% score met 27 punten uit 9 gespeelde wedstrijden en de laatste partij gaan we ook in winst omzetten en laat dat de doelstelling zijn.. Jongens super bedankt voor de mooie wedstrijd en we lieten ons als een waardige kampioen zien.
Colin van Krieken, Martijn Wijdemans, Dean Kentie, Hannes van Heijst, Sander van Grootveld, Nick van de Meer, Mike Pigmans, Colin Lane, Ot Spapens, Daan Knippels, Chris van de Pol, Mick Hehemann, Otis de Graaf, Daan van Dorp en Dylan Slavenburg jullie zijn toppers.