Kleedjesmarkt 2017

We organiseren dit jaar op 25 mei voor de eerste keer   "De KLEEDJES-MARKT".  Deze markt duurt van 10.00 tot 17.00 uur en wordt gehouden op ons complex aan de Bijsterveldenlaan 1.

Deze markt is bedoeld voor kinderen tot ongeveer 12 jaar die, op een eigen meegenomen kleedje (of zeil), hun speelgoed kunnen verkopen. De maat van het kleedje/zeiltje is maximaal 3 x 3 meter.
We bieden daarmee ook de kinderen om het verkooptechniek te laten zien.
Het is de bedoeling dat de kinderen hun speelgoed te koop aanbieden. Er zal worden gecontroleerd dat er geen andere producten op het kleed liggen.

Kosten

Het medoen aan de Kleedjes Markt kost 5,00 per kind. Elk kind dat zich ingeschreven heeft en op de markt aanwezig is, krijgt van de organisatie een lekkere snoepzak en 1 consumptie.

Betalingsprocedure

Het bedrag  (€ 5,00 per kind) dient over  gemaakt te maken op rekeningnummer NL12INGB0002639465 ten name van Sc 't Zand.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door op deze banner te klikken,

je  gegevens in te vullen en op de knop "Verzenden" te klikken.
Vervolgens dient u het bedrag over te maken op onderstaand rekeningnummer onder vermelding “Kleedjesmarkt” en je naam en adres. Pas nadat het geld op onze rekening is ontvangen, krijg je per email een bevestiging.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u mailen naar zandmarkt@sctzand.nl of contact opnemen met Rob van Eijck of Corne Wolfs.