Nieuwe leverancier SC ’t Zand-kledinglijn

De leverancier is veranderd maar de kledinglijn van SC ’t Zand blijft Hummel. Aankoop kan vanaf heden via een speciaal voor SC ’t Zand ingerichte ledenwebshop die via onze internetsite bereikbaar is.

Op alle artikelen uit de Sc ’t Zand-kledinglijn krijgen leden 15% korting. Deze korting is reeds verwerkt in de aanschafprijs die vermeld staat op ledenshop.

Hoe werkt het?

Door een muisklik op de “webshop banner” op onze website (hier als voorbeeld afgebeeld) komt u middels een link op onze nieuwe Ledenwebshop.
Hier kunt u de Sc ’t Zand-kleding online bestellen. U kunt meteen zien of iets voorradig is. Uw bestelling wordt vanaf een centraal magazijn van Intersport naar Intersport-Twinsport Tilburg-City verzonden, zodra je bestelling binnen is krijg je bericht en kan het bij Intersport-Twinsport Tilburg-City worden opgehaald. Je komt dus nooit voor niets.
De mogelijkheid bestaat om de kleding te voorzien van een klein nummer, naam  of initialen. Wij willen wel benadrukken dat artikelen voorzien zijn van deze bedrukking niet meer te ruilen zijn.

Intersport-Twinsport Tilburg-City heeft voor de spoedgevallen en om eventueel te passen ook in de winkel een kleine voorraad trainingspakken, shorts en kousen.

In verband met de overstap naar Intersport-Twinsport Tilburg-City, zijn er momenteel nog geen SC ’t Zand-logokousen verkrijgbaar, hiervoor in de plaats kunt u tijdelijk effen rode kousen bestellen. De Sc ’t Zand-logokousen zijn besteld en we hopen dat deze spoedig leverbaar zijn.

Deze webshop is voor individuele aankopen.

Aanvragen / bestellingen op het gebied van kledingsponsoring, kleding voor leiders en trainers en kleding voor een compleet team, lopen nog via de gebruikelijke weg nl.: sponsoring@sctzand.nl.

De aangepaste regels m.b.t de SC ’t Zand kledinglijn staan beschreven in het aangepaste kleding regelement seizoen 2016 / 2017 welke u ook op onze internetsite kunt vinden. Dit kleding regelement is vanaf heden ook geldig voor de reeds uitgegeven kleding !!!