Nieuws van Technische Zaken

Antal Tooten hoofdtrainer A-selectie 2015-2016
Schermafdruk 2014-12-04 21.25.13Met trots kunnen wij melden dat wij Antal Tooten, op dit moment trainer van de B1, langer aan Sportclub ’t Zand hebben kunnen verbinden. Hij zal gedurende het seizoen 2015-2016 de A-selectie van de club onder zijn hoede nemen.
Op dit moment wordt de A1 getraind door Dingo Timisela. Dingo is dit seizoen naast A1 trainer ook actief als trainer van Dames 2, daarnaast is hij erg actief binnen de gehele jeugd categorie. Samen met Dingo zal er gekeken worden waar we zijn kwaliteiten geurende het seizoen 2015-2016 gaan inzetten. Zodra hier meer over bekend is zullen wij u hier meteen over informeren.
Antal Tooten toegevoegd aan de technische commisie
Onlangs is besloten dat Gert-Jan Westerhout en Sportclub ’t Zand na het lopende seizoen niet met elkaar verder gaan. Dit seizoen was Gert-Jan, naast hoofdtrainer van het vlaggenschip, ook vertegenwoordigd in de technische commissie.
Deze commissie is in het leven geroepen om meer structuur aan te brengen binnen de club en met name binnen de jeugdafdeling. Met de technische commissie wil de club een nieuwe weg inslaan. Het is daarbij zeer belangrijk dat er sprake is van continuïteit, daarom is besloten dat Gert-Jan Westerhout niet langer deel uitmaakt van de technische commissie. Gert-Jan gaat zich de rest van het seizoen primair op het eerste elftal richten.
De functie van Gert-Jan binnen de technische commissie wordt per direct ingevuld door Antal Tooten. Antal is op dit moment trainer van de B1 van Sportclub ’t Zand en zal komend seizoen de A1 onder zijn leiding nemen. Met Antal heeft de club een hoop voetbaltechnische kennis en ervaring toegevoegd aan de technische commissie. De TC bestaat naast Antal uit: Cees Nijkamp en Sven Huijsmans.
Samen met de jeugdselectietrainers zullen zij de visie en speelwijze van Sportclub ’t Zand per leeftijdscategorie uitwerken. Dit resultaat is een uniforme en eenduidige werkwijze die binnen alle jeugdselectieelftallen zal worden doorgevoerd. Hiermee heeft de club als doel de ontwikkeling van de spelers te bevorderen en ze klaar te stomen voor het eerste elftal.