Opzeggen lidmaatschap moet voor 15 juni

Ondanks het coronavirus houdt de KNVB vast aan de bekende richtlijnen voor het overschrijven van spelers en het inschrijven van de spelende elftallen. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om de zelfde tijdslijnen als voorgaande jaren te hanteren.

Afwijkend op voorgaande jaren zullen we dit jaar de teamindelingen pas in de loop van de zomer bekend te maken. Dit betekent dat ze niet bekend zullen zijn vóór 15 juni.

Als je met voetballen wilt stoppen dan moet je voor 15 juni een schriftelijk verzoek indienen bij de ledenadministratie. Je kunt doen door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden.

Een schriftelijke, mondelinge of telefonische opzegging bij commissies, leiders, trainers of andere medewerkers, is beslist onvoldoende en wordt dan ook niet als opzegging geaccepteerd.

Wanneer het lidmaatschap in de loop van het seizoen of na 15 juni wordt beëindigd, blijft de contributie voor nieuwe verenigingsjaar verschuldigd.

Wil je bij een andere vereniging gaan voetballen, dan moet deze je voor 15 juni aangemeld hebben in Sportlink, het ledenadministratiesysteem van de KNVB. Wij geven alleen toestemming aan dit verzoek als jij bij ons geen financiële verplichtingen hebt.

Vragen over het lidmaatschap kun je mailen naar ledenadministratie@sctzand.nl