Presentatie trainers selectie jeugd elftallen 2015-2016

Selectietrainers 2015 – 2016

In navolging van de benoeming van Antal Tooten tot hoofdtrainer van de A-jeugd maakt Sc ’t Zand vandaag de trainers van de jeugd selectie elftallen voor het seizoen 2015-2016 bekend.

Met trots kunnen wij melden dat de eerste teams volledig worden bemand door trainers die ook dit seizoen binnen de club actief zijn als trainer. Hiermee wordt de lijn die wij met z’n allen hebben ingezet doorgevoerd binnen alle leeftijdscategorieën van de jeugd. Op alle eerste jeugdteams is komend seizoen minimaal één trainer in het bezit van TC III / UEFA C. Hiermee voldoet de club aan de voorwaarden voor de KNVB certificering: Lokale jeugdopleiding.

Antal Tooten zal bij de A1 worden ondersteund door Jordy Vermeeren. Jordy is dit moment, voor het tweede seizoen trainer van de C2. Dit doet hij zo goed dat de club hem beloond met een rol bij de A1.

Pim Fijneman, op dit moment hoofdtrainer van de C, maakt de stap naar de B-jeugd. Dit wordt zijn 4e seizoen als hoofdtrainer van een eerste jeugdelftal. Kevin Janssen, nu trainer van de B2, maakt een mooie stap en zal zich komend seizoen samen met Pim gaan richten op de B1. Kevin heeft zich de afgelopen 4 seizoenen ontfermd over de tweede en derde team van de club. Hij heeft bewezen klaar te zijn voor een volgende stap.

Jordy Vermeeren heeft aangegeven om, naast het assistentschap bij de A1, ook een eigen team te willen trainen. De club komt zijn wensen graag tegemoet, hij gaat zich komend seizoen buigen over de B2.

Na meerdere jaren trainer te zijn geweest van een tweede team maakt Sven Huijsmans komend seizoen de stap naar de C1. Uiteraard gaat hij deze uitdaging niet alleen aan, Sven wordt ondersteund door zijn naamgenoot: Sven Janssen. Sven Janssen is op dit moment assistent van Pim Fijneman bij de C1 en in het bezit van TC III jeugd.

Komend seizoen gaat de club bij de C, D en E deelnemen aan een eerstejaarscompetitie. Dit is een initiatief van de grote clubs uit de regio Zuid I. Enkele verenigingen die gaan deelnemen: RKVV Roosendaal, VV Baronie, VV TSC, Jeka, Unitas ’30, RKSV Sarto, Boeimeer, Oranje Wit. Het doel is om talentvolle jongens tegen hoge voetballende weerstand te laten spelen in plaats van tegen eerste teams die voornamelijk bestaan uit fysiek sterkere tweedejaars. Deze teams krijgen de aanduiding ‘onder 14’, ‘onder 12’, ‘onder 10’.

De ‘Onder 14’ wordt komend seizoen getraind door Marcel van Bladel. Marcel is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij de club. Hij is nu trainer van de C3 en hem wacht dus een mooie uitdaging komend seizoen.

De D1 wordt ook komend seizoen geleid door Ian Ross en Kelvin Semil. De club is erg tevreden over de gang van zaken bij de D-selectie, wij zien dus geen reden om hier verandering in te brengen.

Rob Fijneman wordt beloond voor zijn goede begeleiding van de E1 en D3 dit seizoen en krijgt komend seizoen de verantwoordelijk voor ‘Onder 12’. Een prachtige uitdaging, maar deze gaat hij niet alleen aan. Rob wordt net als dit seizoen geassisteerd door Rik Ackermans.

Tjarik Semil zal net als dit seizoen, in het seizoen 2015-2016 de D2 onder zijn hoeden hebben. Op dit moment doet hij dat samen met Mart Remmers. Mart heeft echter aangegeven te stoppen als trainer van de D2, omdat zijn zoon komend seizoen de overstap naar de C gaat maken.

Wij wensen iedereen ontzettend veel succes en bovenal: ontzettend veel plezier toe komend seizoen.

Indeling 2015-2016:

A1: Antal Tooten, Jordy Vermeeren

A2: Vacature

B1: Pim Fijneman, Kevin Janssen

B2: Jordy Vermeeren

C1: Sven Huijsmans, Sven Janssen

Onder 14: Marcel van Bladel

C2: Vacature

D1: Ian Ross, Kelvin Semil

Onder 12: Rob Fijneman, Rik Ackermans

D2: Tjarik Semil