Reeshof bewoners naar de “kast”

Scankast bij PLUS LUTZ groot succes

De actiekast in de supermarkt van PLUS LUTZ draait op volle toeren. Vanaf 1 april t/m 31 mei kunnen de klanten sparen om de clubkas van de aangesloten verenigingen/clubs op te hogen. Mariëlle Lutz vertelt: "Wij zijn twee jaar geleden met deze campagne gestart omdat we de leden van de clubs en verenigingen in onze wijk Reeshof  de kans willen geven om extra geld te verdienen voor hun club". In totaal verdeelt de actiekast maar liefst €3.000,- en in de periode september/oktober is deze actie nog eens!

Hoe werkt het?
Vanaf 1 april krijgen alle klanten bij elke besteding van 15 euro een sponsorvoucher met daarop een unieke streepjescode. Deze sponsorvoucher, ter waarde van 1 punt, is eenmalig te doneren aan de vereniging naar keuze. Hiervoor is een speciale scanzuil geplaatst in de winkel waar de klanten via hun vouchers direct kunnen doneren. Door middel van een touchscreen kan de vereniging worden gekozen.

PlusActieVoucherAan het einde van de actie wordt de € 3.000,- verdeeld onder de verenigingen, zoals de klanten hebben bepaald via de scankast . De ranglijst van clubs is dus variabel en kan bij elke ingeleverde voucher weer wijzigen! Met deze actie kunnen de aangesloten clubs en verenigingen geld verdienen. Maar ook krijgt men 8 weken de gelegenheid  om zich  te profileren in en rondom onze winkel.

Steun onze vereniging en schenk u vouchers aan Sc 't Zand!!