Sc ’t Zand D10M – Chaam D3 (5-0)

Bij het opstaan werd al duidelijk dat het mooi voetbalweer ging worden een mooie blauwe lucht volop zon en het ging zeker 15 graden worden ideaal voetbalweer dus , maar helaas zonder Oscar en Kayleigh die andere verplichtingen hadden.
Ruud was al vroeg op de club omdat hij nog wat dingen moest regelen en omdat we na de training van vrijdag bleek dat we maar 12 speelsters zouden hebben ivm blessures en zieken dus moest er weer een beroep gedaan bij de D5 die al vroeg moesten spelen , en tot grote vreugde konden er 3 jongens mee doen en dat waren Rick , Joey en Youri.
Bij aanvang van de wedstrijd zag je dat de jongens van de D5 goed konden samen spelen met de meiden en dat gaf vertrouwen voor het team , want we wisten wat er op het spel stond en we moesten winnen omdat Chaam gelijk met ons stond maar een beter doel saldo hadden.

Na het begin signaal ging de D10m gelijk in de aanval en wat het hele spelbeeld bleef speelden we op de helft van Chaam maar toch duurde het nog tot de 21ste minuut tot Jenica haar eerste doelpunt scoorde en de 1-0 een feit was en er een last van de schouders viel van de D10M , er werd toen ook gelijk een stuk ontspannender gespeeld en het 3 minuten later 2-0 werd door een goal van Rick , dat was ook de ruststand net als de vorige keer tegen Chaam.
De trainer had in de rust niet veel te vertellen omdat de D10M goed speelde en het enige wat hij zei was scoor deze keer wel in de tweede helft want dat was bij de vorige wedstrijd tegen Chaam niet gelukt.

Toen de tweede helft begon was het weer de D10M die het spel bepaalde en werd er gescoord in de 35ste minuut door Joey en dat deed hij nog een keer uit een hoekschop in de 49ste minuut en was het inmiddels 4-0 op het scorebord we konden ons geluk niet op want wie is er niet tevreden met zo een uitslag.
Maar de wedstrijd was nog niet voorbij en je zag dat ze er zin in hadden en gingen op jacht naar het volgende doelpunt maar Chaam liet zich zeker niet uit het veld slaan en duurde het tot de 58ste minuut tot Isabelle die zich een beetje verveelde achterin helemaal van uit haar laatste vrouw positie naar voren rende en door een goed voor gegeven bal de 5-0 scoorde wat ook de eindstand was.

Al met al kunnen we als D10M trots zijn op ons zelf dat al het harde werken van de laatste maanden zich uitbetaalde in deze wedstrijd , want echt alles lukte mooi spel, goede combinaties en zeker niet te vergeten dat iedere speler/speelster zich meer dan 100% heeft in gezet , daar is de staf dan ook meer dan 200% tevreden over , en we onze plek weer terug hebben verdiend op Chaam.
Bij deze bedanken wij ook de D5 weer voor het uitlenen van hun spelers en dat maar weer laat zien dat we elkaar kunnen helpen.