Selectie 2015/2016: Spelers zeggen massaal toe te blijven!

De afgelopen weken hebben er uitvoerige gesprekken plaatsgevonden met de spelersgroep, met als doel de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In de gesprekken met de vernieuwde technische staf, waar hoofdtrainer Jeroen van Bezouwen straks de scepter over zwaait, is met de spelers gesproken over de doelstelling voor het komende seizoen.

Daarnaast is met de spelersgroep besproken wat van elkaar te verwachten valt, ook met betrekking tot de speelwijze. We mogen concluderen dat de huidige spelersgroep veel vertrouwen heeft in de toekomst en massaal hebben toegezegd voor een langer verblijf.

Concreet betekent dit dat, begin april, inmiddels 14 van de 17 spelers hebben toegezegd ook volgend seizoen voor SC ‘t Zand te zullen uitkomen.

Blijvers:

 1. Charles Arewa
 2. Kevin van Assouw
 3. Michael Boelen
 4. Rick van Etten
 5. Stijn van Hal
 6. Daan van Hal
 7. Brent Heier
 8. Rens van den Hout
 9. Kevin van der Kaaij
 10. Wouter Kogels
 11. Joost Obbens
 12. Wouter Smeets
 13. Bram Somers
 14. Robin Visser

We zijn blij met het vertrouwen dat door de spelers is uitgesproken richting de toekomst!

Nieuwe versterkingen:

Daarnaast zal de selectie worden versterkt met een aantal nieuwe gezichten, hoewel ‘nieuw’ niet bij iedereen van toepassing is.

 1. Serhan Eyupoglu (komt van Sliedrecht)
 2. Onur Ulusan (komt van Sliedrecht)
 3. Mickey van Hooft (komt van WSC)
 4. Thomas Horvers (komt van FC Turnhout)

Vertrekkende spelers:

Allereerst heeft Cas Jacobs moeten besluiten zijn voetbalactiviteiten op een lager pitje te zetten. Vanaf volgend voetbal-/schooljaar gaat hij namelijk beginnen aan een nieuwe opleiding in onze hoofdstad, Amsterdam. Hoewel de staf deze keuze van Cas Jacobs als jammer ervaart, is het blij met zijn eerlijkheid en respecteert het deze stap op maatschappelijk gebied. Mogelijk blijft Cas wel actief bij SC ’t Zand. We wensen Cas natuurlijk heel veel succes én plezier met zijn studie!