Senad Hadzic nieuwe trainer Sc ’t Zand 2

Senad Hadzic volgend seizoen trainer van SC ’t Zand 2

Afgelopen week heeft SC ’t Zand in Senad Hadzic haar nieuwe trainer gevonden, voor het 2e elftal. De huidige trainer van WSC 2 volgt per ingang van het nieuwe seizoen Ed Nieraeth op, die in een andere rol bij het 2e elftal betrokken blijft.
De afgelopen weken is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuwe trainer voor SC ’t Zand 2. Deze is deze week gevonden in de persoon van Senad Hadzic, die de afgelopen jaren actief was als trainer bij WSC.

In die jaren heeft Senad Hadzic veel ervaring opgedaan als jeugdtrainer van de C1 en B1 (4 jaar), assistent-trainer van WSC 1 (2 jaar) en momenteel als trainer van WSC 2. Zijn gedrevenheid en zijn ervaring in het omgaan met en het inpassen van talentvolle jeugdspelers, zijn een belangrijke reden geweest om voor Senad te kiezen. Daarnaast is hij dusdanig gemotiveerd om bij SC ’t Zand aan de slag te gaan, dat dit het besluit alleen maar heeft verstevigd.
Senad Hadzic is 34 jaar jong en, samen met zijn vrouw en 2 kinderen, woonachtig in Waalwijk. Naast zijn trainerscarrière bij WSC heeft hij zelf gevoetbald bij Baardwijk.

Wij heten Senad Hadzic alvast hartelijk welkom bij SC ’t Zand!