Sinterklaas brengt bezoek aan ’t Zand

Sinterklaas brengt bezoek aan ’t Zand

Op vrijdag 28 november zal Sinterklaas een bezoek brengen aan Sc ’t Zand. Vanaf 18.00 uur is de kantine open en rond 18.15 uur start het programma voor deze avond, wat tot 20.30 uur zal lopen.

Opgeven Sinterklaasviering: Alle F-spelertjes en kabouters die lid zijn van Sc 't Zand kunnen zich opgeven via de leider van hun team. Deze leider moet vóór zaterdag 15 nov. 2014 aan Esther (coördinator F-pupillen) aangeven wie er van zijn team aanwezig zal zijn op deze avond. Daarnaast is er de mogelijkheid voor leiders / trainers / medewerkers die lid zijn van Sc 't Zand om hun eigen kinderen van maximaal 7 jaar oud op te geven voor deze avond. Dit moet ook vóór zaterdag 15 nov. 2014 via: activiteitencommissie@sctzand.nl, onder vermelding van teamnummer, naam en functie van de ouder in het team, de naam van het kind, geboortedatum, jongen of meisje en leeftijd.

Voor alle overige ouders/verzorgers geldt: de avond is alleen bedoeld voor spelers in de F-categorie en de Kabouters, dus niet voor broertjes en/of zusjes van de spelers, met uitzondering van die van de leiders / trainers./ medewerkers. Programma: Het programma tijdens deze Sinterklaas-activiteit staat in het teken van “Sinterklaas got talent”. Sinterklaas en de Pieten vinden het dan ook heel leuk als ieder team gedurende maximaal twee minuten een toneelstukje, of een gedichtje voorleest of een liedje zingt of een mooi knutselwerk in elkaar zetten. Voor het team wat dit het allerbeste doet is een leuke prijs te winnen.
Aan de leiders het verzoek om hierin het voortouw te nemen en per team iets leuks en origineels te bedenken. Het is dan ook zeer prettig als er per team minimaal één leider op de avond zelf ook aanwezig is om een en ander te begeleiden.

Kleurplaten: De kleurplaten die zijn uitgedeeld kunnen de kinderen vanaf zaterdag 15 november aan de bar afgeven. Uiterste inleverdatum is dinsdag 25 november. Voor de mooiste kleurplaat brengt Sinterklaas wellicht een mooi cadeau mee !