Voetbalster Jeslynn Kuijpers debuteert in Oranje

We zijn trots dat een, door Sc 't Zand opgeleide speelster, in het Nederlandse Vrouwen team heeft gedebuteerd. Jeslynn Kuypers heeft een prachtige prestatie geleverd en we wensen haar nog veel succes bij de Oranje Leeuwinnen.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

EINDHOVEN - De Nederlandse voetbalvrouwen hebben zondagmiddag een oefeninterland tegen Canada verloren. In het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven werd het 1-2.

De Tilburgse Jeslynn Kuijpers (20) maakte haar officiële debuut voor Oranje. De aanvallende middenveldster van PSV kwam in de 70 minuut in het veld voor Daniëlle van de Donk uit Valkenswaard. Haar clubgenootjes Kika van Es, Angela Christ en Myrthe Moorrees kwamen niet in actie, net als Renée Slegers uit Someren-Eind. De Poppelse Jackie Groenen viel in. Van de Donk speelde haar 50ste interland.
De Canadezen kwamen in de eerste helft op voorsprong via hun aanvoerder Christine Sinclair en na rust maakte Janine Beckie er uit een mooie aanval 0-2 van. Niet veel later kopte Stefanie van der Gragt uit een corner raak namens de ploeg van bondscoach Arjan van der Laan, maar de gelijkmaker zat er niet meer in.