Theatervoorstelling voor ouders van sportende kinderen

‘En nou is het afgelopen!’ is een humoristische voorstelling speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs. Het thema is: hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport?
In de theatervoorstelling op woensdag 4 november in Theaters Tilburg volgen we een gezin op een zaterdag dat alle drie de kinderen een wedstrijd hebben. Van het ontbijt ’s ochtends vroeg tot het naar bed gaan ’s avonds laat. We zien de hectiek in het gezin en hoe ze omgaan met de prestatiedrang. Hilarisch en soms ontroerend!
Theatervoorstelling positief coachen‘En nou is het afgelopen!’ is van de makers van ‘Wel winnen, hè!’, de voorstelling voor vrijwilligers bij sportclubs. Al 100.000 mensen hebben die voorstelling gezien! In 2013 was die voorstelling in Tilburg. De bezoekers waren er zeer enthousiast over.
De inloop is vanaf 19.30 uur, de voorstelling zelf van 20.00 tot 21.30 uur (zonder pauze).
De theatervoorstelling wordt aangeboden door de gemeente Tilburg. De toegang is daarom gratis (normale prijs €20) mits je vooraf een kaartje reserveert via www.ennouishetafgelopen.nl.
Let op: vol is vol. En reserveer alleen een kaartje als je ook écht komt, anders kunnen andere ouders er wellicht niet in die de voorstelling graag hadden willen zien.