Verdiende overwinning tegen Brabantia.

“Volgende week komt Brabantia uit Eindhoven op bezoek. Met hetzelfde  spel en de zelfde inzet van de tweede helft kan dit volgende week de basis zijn voor een feestelijke middag!”,schreef ik vorige week. Spelers en staf hebben deze oproep ter harte genomen. In het eerste half uur speelde Sc ’t Zand galavoetbal. Een genot voor het oog en door twee schitterende doelpunten van Daan van Hal en Schermafdruk 2015-10-11 19.27.58Jimmy Jansen was Brabantia na 30 minuten in een kansloze positie gemanoeuvreerd. Na rust kwamen de bezoekers in de 52 minuut met 10 man te staan. Een terechte rode kaart voor een klap in het gezicht van Serhan. De rood-witten speelden voorzichter en de passes kwamen niet altijd meer aan. Toch scoorde Kevin van Assouw in de 84 de 4-0, tevens de eindstand. Een fantastische prestatie waar we trots op mogen zijn. Met 10 punten uit de laatste 4 wedstrijden staan we op de VIJFDE plaats in de 1e klasse.
Schermafdruk 2015-10-11 19.29.39Volgende week gaan we op bezoek bij Nemelaer. Met deze ploeg hebben we nog een appeltje te schillen. Hopelijk kunnen we de stijgende lijn voortzetten en wederom voor een verrassing zorgen.

Verslag en foto’s: Phons Stokkermans