Voetbaldagen 2015

Voetbaldagen 2015

Datum                 25-08-2015 t/m 27-08-2015
Locatie                 Sportpark Bijstervelden, (Sc. ’t Zand)
Adres                    Bijsterveldenlaan 1
                                 5045ZZ Tilburg

Op 25, 26 en 27 augustus 2015 worden de Voetbaldagen 2015 georganiseerd op de velden van Sc ’t Zand in Tilburg.
Aan dit driedaagse evenement, waarin voetbal en plezier voorop staan, kan worden deelgenomen door alle kinderen van geboortejaar 2001 t/m 2006. Jongens en meisjes volgen dit driedaagse evenement en worden begeleid door een groot aantal enthousiaste trainers met de nodige voetbalervaring en diploma's.

In voorgaande jaren werden deze voetbaldagen georganiseerd onder supervisie van de KNVB. De KNVB heeft besloten deze voetbaldagen niet meer te faciliteren en laat de organisatie over aan de verschillende lokale afdelingen. Mede door het succes van voorgaande jaren willen wij aan deze opzet graag meewerken.

Het inschrijfgeld is vastgesteld op € 75,00. Hiervoor krijgen de kinderen tijdens de voetbaldagen dagelijks een lunch, fruit, voldoende drinken en een fraai voetbaltenue. Deze mogen ze na de  voetbaldagen natuurlijk houden. Als klap op de vuurpijl krijgen ze ook de voetbal, waarmee ze tijdens deze dagen hebben gespeeld, mee naar huis!

Schrijf je snel in want vol is vol!!! We hebben plaats voor 108 kinderen. Hierboven gaat de inschrijving van uw kind op een reservelijst.

De Voetbaldagen 2015 staan garant voor voetbalplezier. De kinderen worden getraind op verschillende voetbalonderdelen zoals: balvaardigheid, traptechniek, samenspelen en sportiviteit.

Van 's morgens 9.00 uur tot 's middags 16.00 uur zijn ze, net als professionals bezig met de leukste hobby die er is; voetbal.

Bijzonderheden zoals gedrag, eetgewoontes, allergieën, medicijnen, e.d. kunt u vermelden op het aanmeldingsformulier. Ook geeft u hier de kledingmaten op van uw kind. Hou er rekening mee dat uw kind nog enkele centimeters kan groeien voordat de voetbaldagen van start gaan.

Vergeet niet aan te geven van welke club uw kind lid is zodat we bij de groepsindeling hier rekening mee kunnen houden.

inschrijven Voetbaldagen 2015

Hier onder kunt U zich aanmelden voor de voetbaldagen.

Na het invullen van het aanmeldingsformulier en bevestigen, ontvangt u een e-mail. Hierin wordt gemeld of uw kind kan deelnemen of op de reservelijst staat.

U dient het inschrijfgeld, binnen twee weken na aanmelding, over te maken te name van C.L.L. Schuurmans; IBAN NL38INGB0669711780; onder vermelding van: Voetbaldagen 2015 en naam van uw kind.

Inschrijven kan tot 31 mei 2015.

Let op: Boven 108 deelnemers komt u op een reservelijst te staan.

Wij informeren u hierover per e-mail! Schrijf dus snel in want vol = vol.

Heeft u nog vragen: voetbaldagen@ziggo.nl

We zien jullie graag terug op onze voetbaldagen 2015.

Namens de organisatie,
Dingo Timisela en Ronald Verhagen

Voetbaldagen2015