Voorbeschouwing Sc ‘t Zand – Goes

Voor pinkstermaandag 16 mei staat al weer de laatste competitiewedstrijd van Heren 1 op het programma: Sc 't Zand - Goes. Dit is niet de laatste wedstrijd van het seizoen, want er volgt nog een toegift: nacompetitie voor promotie naar de Hoofdklasse.

Schermafdruk 2016-05-08 20.40.50

Door een geweldige prestatie hebben, Jeroen van Bezouwen en zijn mannen, de derde plaats in de eindranglijst, definitief vastgesteld. Deze plaats is goed om de periodetitel van de kampioen, Nuenen of HVCH, over te nemen. De rood-witten zijn ook nog in de race voor de 3e periodetitel.
De mogelijke scenario's dat de rood-witten de 3e periode pakken:
Sc 't Zand wint van Goes en Nemelaer speelt gelijk of verliest (thuis) van Geldrop.
Sc 't Zand en Goes spelen gelijk en Nemelaer verliest van Geldrop. In dit scenario kan Goes de derde plaats in de ranglijst pakken. Voorwaarde is wel dat Beerse Boys verliest van WSC. Bij een gelijk spel of winst van Beerse Boys, neemt de ploeg uit Middelbeers de periode van de kampioen over.

affiche goes 16 mei slide klein

De 1e reeks in de nacompetitie wordt gespeeld op zondag 22 mei (14.30 uur) en donderdag 26 mei (20.00 uur).

Voor Sc 't Zand staat er zondag dus niks meer op het spel. Het motto is dan ook geen blessures en schorsingen oplopen, zodat we op 22 mei zo sterk mogelijk de strijd in de nacompetitie aan kunnen gaan.
Uiteraard bent u van harte welkom om de rood-witten te komen aanmoedigen. Goes is een goed voetballende ploeg en het kan een leuke wedstrijd worden. Tot 2e pinksterdag!