Yannick Burleson keert terug bij Sc ’t Zand!

Komend seizoen zal ook Yannick Burleson terugkeren bij SC ’t Zand. De aanvaller besoot dit seizoen aan een nieuw avontuur te beginnen bij RKTVV, maar heeft besloten na één seizoen aan de Rueckertbaan terug te keren op Sportpark Bijstervelden. Bij SC ’t Zand speelde Yannick Burleson eerder al twee seizoenen in de hoofdmacht.

Yannick Burleson is, na Serhan Eyupoglu, Onur Ulusan, Mickey van Hooft (die allen terugkeren) en Thomas Horvers, de 5e speler die zich komend seizoen bij SC ’t Zand voegt.

Ook Yannick willen we langs deze weg hartelijk welkom terug heten aan de Bijsterveldenlaan!

Foto: Yannick Burleson namens RKTVV in duel met ‘ploeggenoot’ Kevin van Assouw.

Ontwikkelingen
Verder hebben een groot aantal spelers van zowel het huidige 1e als 2e elftal besloten ook komend seizoen in de selectie van SC ’t Zand uit te gaan komen.  Daarnaast zullen diverse A-junioren de stap naar de selectie gaan zetten. Ondanks  een viertal vertrekkers die zullen vertrekken,  begint het er voor het nieuwe seizoen dan ook al goed uit te zien.

Binnenkort leest u een volledige update van alle ontwikkelingen rondom de selectie en de bijbehorende staf voor het nieuwe seizoen, hier op de website.