DESK B3 – SC ´T ZAND B5  2-2,
TERECHT GELIJKSPEL VOOR DE B5,
Vandaag de wedstrijd tegen DESK uit Kaatsheuvel vlakbij de Efteling.
We mochten daar op het hoofdveld spelen tegen hun B3.
Een veld waar diverse jongens uit de B5 goede herinneringen hebben tijdens een toernooi uit het verleden.
Hun B3 stond ongeveer gelijk op de ranglijst met ons dus een leuk potje voetbal in het verschiet tegen een gelijkwaardig team.
de 1ste helft,
Vandaag was niet onze beste wedstrijd van het seizoen. Er werd niet ons vertrouwde spelletje  gespeeld.
Er stonden een paar enorme kerels in waar het moeilijk voetballen tegen was.
We kwamen dan ook op achterstand door een beoordelingsfout met buitenspel en zo stond het na een 20tal minuten 1-0,
Ook kwamen we nog met 2-0 achter nadat desk een vrije trap kreeg die belandde op de paal en in de rebound werd het 2-0,
Vlak voor rust kregen we nog een penalty nadat een speler  van desk de bal met de hand beroerde,
Daverron weet hier wel weg mee en het was 2-1,
Dit was ook de ruststand
Ruststand 2-1,
We moesten meer brengen als in de 1ste helft om de overwinning mee te nemen.
Toen ook nog een speler van desk rood kreeg na het slaan van de tegenstander moest het eigenlijk wel goedkomen dacht ik.
Een 1/2 uur met een man meer. Desk kreeg zelfs nog een penalty maar die werd gemist,
Maar wat er ook geprobeerd werd het doelpunt bleef weg. De tijd verstreek en het werd moeilijker en moeilijker.
Een minuut of 5 voor tijd werd er alsnog de verlossende gemaakt,
Een voorzet van Stijn werd keurig afgewerkt door Roy die de bal vol in de touwen deponeerde. 2-2,