Medewerker facilitair

SC ’t Zand is een bruisende voetbalvereniging die op 1 november 1962 is opgericht. We zijn gehuisvest in de Tilburgse nieuwbouwwijk “De Reeshof”. We hebben ruim 1300 leden en voor de competitie zijn 71 teams en 3 kabouterteams ingeschreven.

Ben jij een opgeruimd type en steek je graag je handen uit de mouwen?

Facilitair medewerker (in de avonden en het weekend)  

(Wisselende tijden, afhankelijk van de trainingstijden en wedstrijden)

Wat ga je doen?

  • Je ontvangt teams en scheidsrechters die je begeleidt naar de aangewezen kleedkamer.
  • Je controleert of kleedkamers netjes zijn en of ze netjes worden achtergelaten., houdt in de gaten of de voetbaltassen in de kasten worden gezet en er geen spullen in de kleedkamers achter blijven tijdens de wedstrijd.
  • Je zet ranja en/of thee klaar voor de teams tijdens rust. En zorgt dat de scheidsrechter in de rust en na de wedstrijd een drankje krijgt.
  • Indien nodig, verstrek je reserveshirts (als de tegenstander ook in het rood voetbalt), zorg je voor het droogtrekken van de kleedkamers en het vegen van de ruimtes en gangen.
  • Je beantwoordt overige vragen van trainers, leiders, scheidsrechters etc.

Benieuwd naar hoe de praktijk er uit ziet? Loop een dagje mee.

Waar kom je te werken?

Wanneer je bij de vereniging van voetbalclub 't Zand komt dan zie je overal kinderen en volwassenen die zin hebben om te voetballen. Het is een drukte van belang. Bij de kleedkamers is het niet anders. Ondanks dat het een grote club is, heerst er een ‘ons kent ons’ sfeer. Hou je van enthousiasme en levendigheid en krijg je daar zélf ook energie van? Dan is vrijwilliger bij 't Zand zeker iets voor jou!

Wij zoeken

Iemand die behulpzaam en belangstellend is en ouder dan 16 jaar. Je vindt het leuk om mensen verder op weg te helpen. Dit doe je vriendelijk en tactvol. Je vindt het geen probleem om spelers en leiders, indien nodig, aan te spreken om de kleedkamers netjes achter te laten. Verder steek je graag de handen uit de mouwen en zie je waar er nog werk ligt.

De tijden zijn van maandag t/m vrijdag van 17.30 uur tot 22.30 uur en in het weekend van 7.45 uur tot 12.15 uur en van 12.15 uur tot uiterlijk 16.45 uur (eindtijd wordt bepaald door de thuiswedstrijden). Je hoeft niet altijd te kunnen, dat is namelijk het fijne van in een team werken.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Voor deze functie krijg je een vrijwilligersvergoeding van € 4,-- per uur tot een maximale vrijwilligersvergoeding van € 1.800,-- per jaar. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, is deze vergoeding niet belast.
  • Je werkt in een leuk en enthousiast team en samen zorgen jullie ervoor dat er altijd iemand aanwezig is voor trainingsavonden en wedstrijden.
  • Betrokken (groot)ouders, kennissen en/of vrienden zorgen voor blije en enthousiaste clubleden.
  • Meer betrokkenheid bij de vereniging waardoor je midden in de maatschappij staat.
  • Eén keer per jaar een vrijwilligersavond maar ook tijdens de diensten wordt er goed voor je gezorgd.

Informatie en reageren

Heb je interesse of wil je meer informatie?  Vul dan  onderstaand formulier in.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand