Kledinglijn

Schermafdruk 2015-06-06 12.11.50

KLEDINGREGLEMENT SC ’t ZAND seizoen 2018/2019:

1. Algemeen

Ieder lid van SC ’t Zand dient (volgens de statuten van SC ’t Zand)  in het bezit te zijn van een officieel tenue van SC ’t Zand n.l. een rood shirt (met SC ’t Zand-logo), witte broek en rode kousen.

Vanaf seizoen 01-03-2017 is SC ’t Zand met Intersport-Twinsport Tilburg-City, Pieter Vreedeplein 157 te TILBURG en Hummel een exclusief contract aangegaan. Alleen Intersport-Twinsport Tilburg-City mag het SC ’t Zand-logo gebruiken.

Het shirt welke door SC ’t Zand is gekozen is vanaf seizoen 2015/2016 is het HUMMELClub-shirt rood/wit en de witte Euroshort. Voor overige kleding zoals trainingspakken, polo’s etc. is vanaf seizoen 2018/2019 de Paris lijn van Hummel gekozen.

2. Ledenwebshop

Voor individuele leden is er een ledenwebshop met speciaal voor Sc 't Zand geselecteerde artikelen.
Op alle artikelen, aangegeven op de ledenwebshop, krijgt u als lid van SC ’t Zand 15% korting.

3. Kledingsponsoring

Aanschaf kledingpakketten voor complete teams:

Voor kledingsponsoring of aanschaf van kleding voor complete teams zijn pakket(richt)prijzen vastgesteld die te vinden zijn op onze internetsite onder

“Wordt Sponsor van SC ’t Zand”.

Bent u geïnteresseerd neem dan via e-mail contact op met het secretariaat van de Sponsoring en Kledinglijn: sponsoring@sctzand.nl. met duidelijke vermelding van uw wensen, artikelen en aantallen. Er wordt dan z.s.m. contact met U opgenomen betreffende de verschillende pakket mogelijkheden. Wij maken dan  een passende offerte. Na akkoord sturen wij u een factuur, na betaling wordt er een pasmoment voor U geregeld.

Alle afspraken met Intersport-Twinsport Tilburg-City lopen via het secretariaat Sponsoring en Kledinglijn SC ’t Zand, sponsoring@sctzand.nl. Vanuit het secretariaat worden de contacten onderhouden met Intersport-Twinsport Tilburg-City, voor wat betreft aanleveren van offertes en het regelen van pasmomenten. Als er vragen zijn over levertijden e.d. dient U geen contact op te nemen met Intersport-Twinsport Tilburg-City, maar met sponsoring@sctzand.nl.

4. Kledingpakketten voor leiders en trainers

Voor leiders, trainers en complete teams is het mogelijk om via SC ’t Zand met een aantrekkelijke korting kleding aan te schaffen. Voor de mogelijkheden neemt U contact op met sponsoring@sctzand.nl

5. Reglement sponsoring kleding

Regelmatig komt het voor dat er mensen zijn die denken dat ze zelf kleding kunnen binnenbrengen met daarop een sponsornaam. Dit is echter niet toegestaan binnen SC ’t Zand. Uiteraard zijn wij blij met elke vorm van sponsoring, maar dan wel op de juiste manier.

Kleding die aangeschaft wordt zonder tussenkomst van de commissie sponsoring en kledinglijn, loopt het risico dat ze niet gedragen mag worden. Wij hebben een vastgestelde kledinglijn, waardoor afwijkende kleuren niet zijn toegestaan.

Kleding zonder reclame mag op trainingen wel gedragen worden en ook andere kleuren zijn dan toegestaan, al zien wij dan toch liever de SC ‘t Zand clubkleuren.

Wij hopen u hierbij voldoende ingelicht hebben en zullen erop toezien dat er geen gesponsorde (team)kleding, buiten medeweten van de commissie sponsoring en kledinglijn wordt aangeschaft.

Contactgegevens van de commissie sponsoring en kledinglijn:

E-mailadres: sponsoring@sctzand.nl

6. Wasvoorschrift gesponsorde kleding

  1. - de kleding dient binnenste buiten gewassen te worden.
  2. - wassen bij een temperatuur van maximaal 30ºC
  3. - NOOIT chemisch laten reinigen
  4. - Kleding mag NIET in de droger
  5. - NIET strijken
  6. - wasmiddel gebruiken zonder bleekmiddel

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand