29-10-2016 sv reeshof J019-2 – sc ’t zand J019-5 (5-0)

SC ‘T ZAND UITGESCHAKELD VOOR DE BEKER
Vandaag stond de 3de wedstrijd op het programma in de bekercompetitie.
Hierin hadden we slechts een hele kleine kans om door te bekeren doordat we al een wedstrijd verloren hadden.
Dus we wilden wel proberen om een positief resultaat te halen maar om geen schade op te lopen voor de resterende competitiewedstrijden
We moesten met minimaal 3 doelpunten verschil winnen en dan nog waren we afhankelijk van de andere wedstrijd.
Joep en Mick waren afwezig deze wedstrijd.
de 1ste helft.
De eerste 15 tot 20 minuten verliep zoals verwacht. Reeshof zette druk om zo snel mogelijk een doelpunt te maken maar onze verdediging stond als een huis.
Het was gelijkwaardig met iets meer kansjes voor reeshof. De lat en paal redde ons van een achterstand.
Milo kreeg de bal en creeerde ruimte voor zichzelf en bracht de 0-1 op het scorebord dachten we en in mijn ogen ook terecht maar de grensrechter van reeshof stond met
zijn vlag omhoog en dan weet je het wel. doelpunt afgekeurd.
Dat was eigenlijk de genadeslag voor ons. Kort hierna scoorde namelijk reeshof de 1-0 doordat Ali gehinderd werd door de laagstaande zon en greep ernaast.
Ook nog voor rust gevolgd door de 2-0.
Op het middenveld kwamen we vandaag gewoon tekort door het gemis van 2 spelers.
Ruststand 2-0
De 2de helft hebben we dan de teugels laten vieren. We speelden wel beter als de 1ste helft maar de competitie is belangrijker als de beker hadden we afgesproken.
Er werd wat meer gewisseld en lieten het maar gebeuren, We wilden geen blessures oplopen op het slechte kunstgrasveld van sv reeshof.
We kregen nog 3 doelpunten tegen zodat de eindstand 5-0 voor reeshof werd.
Eindstand 5-0.
Volgende week wordt de competitie hervat waarin we er goed voorstaan. Dit vonden wij en de spelers belangrijker zodat we er volgende week tegen were di