Andere Sponsormogelijkheden

Reclame op website Sc 't Zand

Uw logo op onze website, www.sctzand.nl, met een link naar Uw eigen internetsite.
Kosten per seizoen Home-page € 500,00. Zonder opzegging stilzwijgend verlengd, telkens per seizoen. Andere mogelijkheden: onderliggende pagina’s, teampagina’s (prijzen op aanvraag).

Wedstrijdbal: € 100,00

Voor iedere thuiswedstrijd kunt U een wedstrijdbal sponsoren. De naam wordt dan voor de wedstrijd en na de wedstrijd omgeroepen. Uw naam staat ook op TV-scherm vermeld bij de wedstrijdaankondiging en op internet. Tijdens de wedstrijddag heeft U de mogelijkheid folders uit te delen. De wedstrijdbalsponsor wordt uitgenodigd tijdens de gesponsorde wedstrijd, gast te zijn van SC ’t Zand en krijgt een gesigneerde voetbal uitgereikt.

Wedstrijdbal en Reclame TV-scherm kantine: € 200,00

Voor iedere thuiswedstrijd kunt U een wedstrijdbal sponsoren en het gehele jaar op TV-scherm. De naam wordt dan voor de wedstrijd en na de wedstrijd omgeroepen. Uw naam staat ook op TV-scherm vermeld bij de wedstrijdaankondiging en op internet. Tijdens de wedstrijddag heeft U de mogelijkheid folders uit te delen. De wedstrijdbalsponsor wordt uitgenodigd tijdens de gesponsorde wedstrijd, gast te zijn van SC ’t Zand en krijgt een gesigneerde voetbal uitgereikt.

Reclame TV-scherm kantine

€ 175,00 per seizoen

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand