InteresZand

We horen steeds vaker dat leden de berichten die wij op onze website en op onze Facebookpagina plaatsen niet lezen.

Deze kanalen blijken geen stabiele factor te zijn. Leden bezoeken niet altijd de website en berichten worden in de stortvloed aan vluchtige informatie op social media gemist.
Omdat uit onderzoek is gebleken dat een email nieuwsbrief met waardevolle informatie zelden wordt overgeslagen en met veel meer aandacht wordt gelezen dan korte berichten op de sociale media, gaan we vanaf nu op reguliere basis onze nieuwsbrief "InteresZand" naar de leden sturen.

De naam van de nieuwsbrief is dezelfde als het clubblad dat van 4 september 1971 t/m 25 mei 1999, wekelijks bezorgd werd. De nieuwsbrief verschijnt voortaan weer regelmatig op uw digitale deurmat.

Gebruik je een zakelijk e-mailadres, dan bestaat de kans dat je de nieuwsbrief niet ontvangt. Sommige bedrijven hebben namelijk spamfilters die de mails van MailChimp blokkeren.

Ben je lid en ontvang je de nieuwsbrief niet, dan:
1. staat er bij jouw naam in Sportlink geen e-mailadres vermeld
of
2. staat in Sportlink een verkeerd of oud e-mailadres geregistreerd.

Stuur dan je huidige e-mailadres naar webmaster@sctzand.nl, zodat wij het in Sportlink kunnen opnemen. Je bent dan ook voor de KNVB via email bereikbaar.

Klik >>hier<< om naar de archiefpagina van InteresZand te gaan. Op deze pagina staat ook de knop "voeg je toe aan onze mailinglijst" waarmee je je kunt abonneren op de nieuwsbrief.

Welkom op de officiele website van Sc 't Zand