29-04-2017 SC ‘T ZAND JO19-5 – ZIGO J019-2 (8-3)

JO19-5 REVANCHEERT ZICH MET RUIME OVERWINNING
Vandaag de voorlaatste competitiewedstrijd van dit seizoen. tegenstander was vandaag zigo, dat voorlaatste stond in de ranglijst.
We waren een beetje gehavend vandaag doordat ron en mitch op vakantie waren en mick nog steeds geblesseerd was.
Daarentegen ging stijn het na 2 weken rust weer proberen.
de 1ste helft.
Het zou een harde wedstrijd worden, Vanaf het 1ste fluitsignaal wilde zigo het fysiek ons lastig maken. Wij houden van voetballen maar zigo deed er aan alles
aan om dit onmogelijk te maken. Harde charges en overtredingen maakte van deze wedstrijd een zeer moelijke. Maar de vraag was hoe lang houden ze dit vol tegen ons.
Zigo kwam zelden over onze helft maar kwamen toch op voorsprong door een verdwaald afstandschot 0-1.
Zigo deed er nog een schepje bovenop en werd nog fysieker, 1 speler van hun had zelfs rood moeten krijgen na een natrappende beweging op rutger.
De scheids had dit echter niet gezien zo hij had geluk.  Na deze achterstand besloten we om te schakelen naar 4-3-3 wat ons beter ligt.
Meer ruimte op het veld om te voetballen krijg je dan ipv dat compact spelen, da ligt ons niet zo.
Zeker verdiend was daarom de gelijkmaker van Milo 1-1.
We bleven proberen te voetballen met ruimte op de flanken en zigo kon het conditioneel niet aan.
Voor rust was dan ook orde op zaken gesteld en gingen we door wederom Milo met een 2-1 voorsprong de rust in.
ruststand 2-1.
de 2de helft.
Deze wedstrijd mochten en konden we niet meer verliezen en de score werd dan ook uitgebreid. Na een schot van ronaldo die de bal die los gelaten werd te blokken,
was kai er als de kippen bij om hem af te maken 3-1.
Even later een corner van Stijn  die hem panklaar legde op het hoofd van wederom Kai was het 4-1.
Een of 2 spelers van zigo waren pingelaars. Een van deze 2 wurmde zich door onze verdediging waarin lars bij zijn schouder werd weggetrokken, maar dit werd niet gezien en zo kwam zigo op 4-2.
Door dit voorval werd ondergetekende door zijn opmerkingen weggestuurd,.maar lars werd onregelmentair weggetrokken.
Het deerde onze jongens niet en deed er nog een schepje bovenop. Gijs scoorde de 5-2 waarna zigo nog eenmaal liet zien en de 5-3 aantekende.
Maar de wedstrijd was gespeeld. Gijs zou een hattrick maken deze wedstrijd en onze eigen ronaldo maakte er ook nog 1.
De eindstand was dan ook 8-3 bij het laatste fluitsignaal.
volgende week jong brabant om de 3de plaats in de competitie.