14-11-2015 Sc ’t Zand F10 – Sv Reeshof (2-3)

De uitwedstrijd tegen Sv Reeshof hadden we terecht gewonnen met 3-4.

Vandaag stond de return op het schema en de tegenstander begon direct scherp aan de wedstrijd.

Door goed verdedigend werk van de achterhoede bleef een snelle openingstreffer van Sv Reeshof uit. Door een snelle combinatie met goed overspeel werk kwamen we vanaf onze eigen helft voor de goal en knalde Quinten in de 4e minuut de bal hoog binnen. Na deze 1e goal hadden we de smaak te pakken en gingen we meteen op zoek naar een extra goal. De bal werd goed afgepakt en Thierno speelde de bal naar Tim. Deze kwam voor de goal en bedacht zich geen moment en schoot hard de 2-0 in.

In het wedstrijdverloop zag je dat de tegenstander nog niet kansloos was. De rustperiode was dan ook nodig om even uit te rusten. Vanaf het fluitsignaal van de 2e helft zag je de tegenstander beter worden en na 4 minuten stond de 2-1 op het scoreboard. Niet veel later werd de 2-2 hoog ingeschoten en was Tijmen kansloos. Onze jongens waren moe gestreden en net voor het eindsignaal volgende ook nog de 2-3. Helaas geen punten vandaag maar we hadden alles gegeven.

Louigiano werd als speler van de week verkozen.

Verslaggever: Olaf Noot