17-09-2016 GDC MO15-1 – Sc ’t Zand MO15-2 (3-2)

Voor de eerste competitie wedstrijd hadden we wat mensen te kort dus werd er weer gevraagd bij andere teams waarvoor onze dank weer , het was op tijd vertrekken want GDC heeft zijn velden in Eethen dat ligt aan de andere kant van het water bij Waalwijk.
Daarom gingen we op tijd weg en werd er bij gekozen om met de pont te gaan , maar dat bleek voor sommige speelsters erg spannend te zijn om dat ze nog nooit met een pont mee waren geweest ( zie foto ) op de pont kregen de meiden een rondleiding van de schipper en dat werd zeer op prijs gesteld.

Bij GDC aan gekomen was er een vriendelijk ontvangst door de gastvrouw al daar en werd er snel om gekleed , 11.30 was het zover de wedstrijd begon en geleid door de vrouw in het oranje deze keer , maar in plaats van de toss zei ze; de aftrap is voor het zand !! , apart maar wat maakt het ook uit.

In de eerste helft konden maar niet in het spel komen ondanks dat we een paar kansen kregen die niet benut werden , maar wel door GDC wat met de rust een stand van 2-1 liet noteren .
Maar in de tweede helft werd er meer druk gezet wat ook meer kansen gaf maar het was helaas niet genoeg want de eind stand werd 3-2 , onze 2 doelpunten werden gescoord door Monica .
Als staf zijn we blij te zien dat de meiden nog elke wedstrijd groeien en veel inzet tonen en gaan we er weer voor in de volgende wedstrijd.
Als woman of the match werd deze keer gekozen Monica.